Sivut

Kommentit (16)

buah

Miksi mennä naimisiin jos liitto kestää kaksi vuotta ? ja heti petetään, miten "auvoista" eloa. Luuleeko  Aalto tosiaan että nykyinen olisi pysyvä ihminen. 

Tuttu juttu

Vanha viidakon sanonta "Hei sun heiluville" kuuluu tänään "Hei sun ToukoVille". Uskomaton juttu mitä tapahtuu kun miehen päätöksenteko paikka vaihtuu päästä alapäähän

Vierailija

Kyllähän pitäisi olla kunnioitusta entistä puolisoa kohtaan, että pitää uuden suhteen piilossa, ennen lopullista avioeroa. Ennen pettämisellä oli suuri merkitys avioeroa haettaessa. Nykyisin liian helppoa erota.

vastuu

Jos puolisoaan rakastaa koko sydämestä, syrjähyppy ei ole mahdollinen.

Uusi ihastus vaihtuu pian uuteen kohteeseen.

Kuka luottaisi näin helposti sänkykaveriaan vaihtavaan.

Vierailija

Hyvin osaa Touko siirtää vastuun pois itseltään; 'Elämä ei aina mene niin kuin sen on suunnitellut'. No ei mene ei, mutta kyllä tämä kyseinen asia on vain ja ainoastaan Toukon vallassa. Petänkö vai enkö petä? Annanko alapään viedä vai enkö anna? Kunnioitanko vaimoani vai enkö kunnioita?

Touko tuntuu tuumaavan, että en se minä ollut, se oli elämä! Tässäpä meille oiva pääministeri, huih.

Ei hyvä

Komppaan edellisiä. Lisäksi Toukon uusi ihsstus vaikuttaa melkoisen keskenkasvuiselta ja huomiohakuiselta. "Räväkkyyttä" voisi kuvata myös sanoilla epävakaa exhibitionisti. Nolo tapaus kaikkiaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat