Erite rinnoista

EiTippaTapa

Tää aihe varmasti monesti täällä, mutta laitetaan taas, eli: nuorin poika 4v joten imetystä ei ole ollut neljään vuoteen. Kaksi vuotta sitten kävin rintojen uä:ssä koska vasemmasta rinnasta tuli kirkasta, juoksevaa eritettä ja oikeasta sellaista myrkyn vihreää tahmeaa eriteträ, no mitään ei löytynyt. Tänään gynekäynnillä (nestekystien takia), otin puheeksi tissit taas, sillä nyt tuosta vasemmasta rinnasta josta silloin pari vuotta sitten tuli kirkasta, tulee tumman ruskeaa tahmeaa eritettä, oikeasta edelleen sitä vihreää, puristaessa ei niinkään itsestään, joskus tainnu tippa tulla liiveihin. Myös mulla alkanu yöhikoilut viime maaliskuussa. Nyt kiireellinen lähete uä:hän, mahdollisesti mammoon, varjoainekuvaan ja karkeaneulanäytteeseen. Myös otetaan verikokeet jossa katsotaan prolaktiiniarvo ja sit joku sellanen joka voisi viitata ennenaikaiseen vaihdevuoteen tuon yöhikoilun vuoksi.
Lääkäri aika huolissaan noista rinnoista, varsinkin tuosta josta tulee nyr sitä ruskeaa vuotoa, jota ei aiemmin tullut kuin sitä kirkasta.
Ikää 29 v ja kolmen pojan äiti.
Kokemuksia? Oon joo ollut Googletohtorina, mut niin ristiriitaisia vastauksia löytynyt

Kommentit (1)

EiTippaTapa

Sen verran kysyin miehen poikien tädiltä, kun on päälle 30v sairastanut rintasyövän, kertoi ettei ihan normaalia ole ja että on samaa mieltä naistentautien lääkärin kanssa, että täytyy ottaa se pahin nyt esille. Tällä tädillä siis huono tuuri tässä hänen omassa syövässään, koska sukurasitetta ei ole geeneistä

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat