Sivut

Kommentit (405)

Sähkärin lapsi

Hyvä juttu ja kiinnostava. En vois omaa isää kuvitella kätilöksi, mut tuo autokorjaaja vertaus oli tosi huippu. Mun isä kun onsähkömies ja teki sähköt meidän taloon. En tosiaan edes harkinnu muita sähkömiehiä.

3lasta

Itse katsoin aivan samaa. Nöytin kuvan miehelleni ja nauroimme etten ollut ihan yhtä virkeä. Tämä oli todella kiinnostava ja ainutkertainen juttu. Onnea perheelle ja papalle myös.

Mamma minäki

Johan sitä ehtii juttua varten vähän edustavammaksi ihtensä omassa huoneessa laittaa. Kuvaa ei siis ole otettu synnytyssalissa vaan ihan synnytysosastolla potilashuoneessa...

Facekaveri torniosta

Tämä nainen on energiaa pullollaan. Ja hän synnytti potilashuoneessa kun salit oli varattuna. Senkin on kokenut jo kahdesti, mutta sehän on ihan sama missä synnyttää kun isä on kaverina.

kato peiliin

Kateellisia mahtuu näköjään palstoille aina. Jos joku on hyvän näköinen niin joha sitä suomalainen mamma alkaa arvostella. Ja jos synnytys kestää vain 45minuuttia niin eihä siinä kovin väsy vai väsyykö? Omat tutut kun synnyttäneet tyyliin 20tuntia!

Synnytyspelkoa

Täällä yövuorossa bongasin jutun ja päätin avautua kun on aikaa. Tosi hyvä, että saa lukea synnytyksestä mukavia juttuja! Aina yleensä ne kauhu kertomuksia ja kuinka karmeaa kaikki on ollu. Itselläni on voimakas synnytys pelko ja siksi en ole uskaltanut lapsesta edes kunnolla haaveilla. Tämä juttu rohkaisee tosi paljon! Synnyttäminen ei välttämättä olekkaan niin monimutkaista ja kipeää ja pitkä kestoista ja kamalaa. Vaan se voi olla myös helppoa ja perhekeskeistä, hauskaakin ja sen voi läpikäydä jopa ilman lääkkeitä. Tosi paljon kiitos jutun tekijälle! Ois ollu vielä hienoa saada tietää enemmän siitä miten tämä nainen on selvinnyt synnytys kipujen läpi? Jokatapauksessa....nyt vois jo haaveilla omasta...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat