Sinisentalonnallet blogissa lapsettomuus velasta puhetta

Vierailija

https://sinisentalonnalle.blogspot.fi/?m=1 tällainen pomppasi silmään. Bloggaajalla ja hänen exällään hoidoista paljon velkaa, mies vissiin ottanut kaikki velat( ei tietoa). Ja niistä blogissa kertoo.

Kommentit (7)

Vierailija

Mielenkiintoinen blogi, ei pääse käsiksi ihan tuosta vaan pitää lukea vähän muutakin tekstiä. Ulkoasu ei mikään siistein mutta menettelee.

Vierailija

Hieman persoonallinen blogi kyseessä, mutta sisältö koskettavaa. Onkohan ottanut kaikki perheen velat (hän ja ex) omiin nimiinsä? Surullinen tilanne kun lasta ei tullut. Velan määräksi on mainittu blogissa reilut 20t€ eli iso iso määrä.

Vierailija

Tämä osui sattumalta silmään ja ehkä hyvä niin. Olen seurannut miehen ex vaimoa, jolla myös blogi. Kauan olen etsinyt miehen blogia ja kas kummaa nyt löysin. Kiitos aplle! Ongelmathan noilla alkoi varmaan vuosia sitten, mutta kärjistyi yliannostus/itsemurhayrityksiin. Kauan mies jaksoi matkassa, mutta hyvä, että käänsi suunnan ja muutti muualle.

Vierailija

Lisätään vielä edelliseen, että ihana huomata usean kuukauden päästä, että mies jaksaa ja voi hyvin. Kuitenkin noita yliannostuksia kun oli käsittääkseni viikottain useita, ei sentään joka päivä.

Vierailija

Itsekkin seuraasin aikoinaan exän blogia mut aiheet meni nii hirveiksi, "päivä humalat" rauhottavien väärin käytöksen kautta, nii jäin pois. Nyt näyttää miehellä menevän hyvin nykysen kanssa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat