Kommentit (2)

Kokemusta on;)

Hoh hoijaa- kai sitä sanoa saa, jos on sitä mieltä. Itselleni koko ajatus on kuitenkin outo; tänä päivänä ei ole mikään "pakko" tehdä lapsia. Itse olen sitä mieltä, että lapset saadaan eikä tehdä. Toki olen jo isojen lasten (16 ja 19) äiti mutta toivoisin tähän aikaan hiukan vähemmän minä itse ja minun aikani -ajattelua. Lapset ovat hetken pieniä. Aika, jolloin todella tarvitsee tinkiä "omasta ajastaan" on pidemmällä aikavälillä vain murto-osa ihmisen elosta. Ei elämä pääty 45-50 -vuotiaana, kun lapset vasta lentävät pesästä, niin kuin moni alle 30 näyttää uskovan. Hei, 50-vuotias pystyy vielä ihan kaikkeen, yllätys yllätys. Te n 30 pienten lasten äidit; nauttikaa taaperoistanne ja ruuhkavuosista, varmasti koittaa aika, jolloin esikoinen on armeijassa ja kuopus huitelee poikaystävän kanssa jossain ja itse saa käydä keskellä päivää konsertissa ja lukea auringossa kirjaa kahvikupposen kanssa. Varmasti koittaa :) ja voimia kaikille pienten lasten äideille ja isille :)

Vierailija

Äiti kyllä toivoi, ettei olisi meitä saanut - ja pienenä sen ääneen kuuleminen satutti. Äiti tosin kärsi pikkuveljen jälkeen masennuksesta, joten sekin on voinut vaikuttaa - ja kaksi lasta 14 kk:n välein. Pienet ei varmaan ymmärtäneet, mutta mua ahdisti. Kai se riippuu siitä, miten se ilmaistaan.

En kanna kaunaa, mutta suosittelen, ettei kuitenkaan sanottaisi kovin suoraan ihan pienille lapsille, sillä heitä tieto voi ahdistaa. Tyttökavereille voi sitten puhua, kun lapset ei varmasti ole kuulemassa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat