Kommentit (6)

AKprkl

Lapsia on biologisesti mahdotonta tehdä ilman paria. Naisille se onnistuu mutta miehille huomattavasti hankalampaa. Niinpä sitä on pakotettu etsimään paria.

Vierailija

Ja mikäs tavoite se mukuloiden pyöräyttäminen sitten on?! Ei kai kukaan tervejärkinen tuolla kaivele kumppania kivenkoloista vauvankuvat silmissä...

Vierailija

Kai sitä nyt lähes jokaisella sen verran on suhteita ollut vastakkaiseen sukupuoleen että sellainen lastentekokumppani löytyy, joka hommaan suosiolla suostuu ja jonka kanssa asioista pystyy sopimaan. Lapset kannattaa tehdä tutun kanssa. Sitä elämänkumppania voi sitten etsiä tai vaan odotella että tulee vastan. Onnekas tietysti löytää elämänkumppaninkin jo ennen perheen perustamista.

Vierailija

Kyllä minua on meinattu muutamaan otteeseen tulla hakemaan kotoani, mutta istuin hiljaa pimeässä ja pidin varmuuden vuoksi vielä ovenkahvasta kiinni. Olivathan ne pelottavia hetkiä, vaan nyt alkaa olla jo kokemusta miten välttellä kuumempia evoja.

DI

Nolla-ajasta voisi puhua varmaan kun on kyse mistä tahansa rentoutumisesta. Jos on koko ajan haku päällä niin kyllähän se käy jo työstä. Pitäisi antaa sinkkujenkin joskus vain olla, vaikka Heli Vaarasen neuvothan on tarkoitettu herättelemään niitä sinkkuja jotka todella toivovat parisuhdetta ja jopa lasta. Joskus parikymppisenä olisin voinut vetää hänen neuvoistaa herneen nenään, nyt kolmikymppisenä en niinkään vaan näen selvästi että hän pyrkii herättelemään ihmisiä, jotka sabotoivat omaa elämäänsä vetäytymällä silloin kun pitäisi jaksaa olla sosiaalinen kumppanin löytämiseksi.

Siitä olen muuten kolumnistin kanssa eri mieltä, etteikö parisuhde olisi saavutus: kyllä se on - varsinkin onnellinen ja pitkä vuosikymmeniä kestänyt suhde on varsin iso ja harvinainen saavutus. Siinä on vaadittu paljon rakkautta, kompromisseja sekä hyviä vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja. Mielestäni hyvät henkilökohtaiset ihmissuhteet ja onnellinen parisuhde ovat jopa tärkeämpiä saavutuksi kuin menestyksekäs työura, mutta tämä onkin vain oma painotukseni elämässä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat