Kommentit (8)

Vierailija

Ainakin yhden tutkimuksen mukaan neste on pääosin virtsaa osin joillain eturauhasesta. Tarvittaisiin tutkimus saako squirttaus orgasmin tuntumaan paremmalta ennen kuin sitä kannattaa tavoitella?

Vierailija

No mun pillusta ei tuu ainakaa ku kusta. Toki kiihottuessa erittyy nesteitä mutta jos tolleen ejakuloi niin se on kusta. T biologian maisteri

Vierailija

Kuvituskuva on mauton ja törkeä. Miettikää jos olisi toisin päin ja artikkeli kertoisi miehen ejakulaatiosta, vastaava kuva naisesta?

Keskisormi+nimetön sinne ja ko...

Oikealla tekniikalla ei tarvitse juuri mitään esileikkejä, se on enemmän tahdosta riippumaton  reaktio kuin perusorgasmi. Mutta harvapa mies tietää koko hommasta mitään, saati on opetellut oikeanlaista stimulaatiotekniikaa. Kannattaa googlettaa ja opetella tekemään nainen enemmän kuin tyytyväiseksi ;) 

Vierailija

Jos se maistuu virtsalta, haisee virtsalta, kirvelee silmiä kuin virtsa niin se on virtsaa. Paitsi tietenkin naisilla, niillä se on jotain ylimaallista onnenkyyneltä jolla mies palkitaan.

Vierailija

Kirkasta, hajutonta, väritöntä, märkää, joskus sänky lainehtii ja joskus on maitomaista ja joskus voi olla jopa pieni määrä virtsaa mukana..Kaikki koettu ja lähes tulkoon joka kerta. Mutta jos mieheltä tulee kielteisiä kommentteja, lakkaa pian kumpikin saamasta. Eihän miehellekään sanota orgasmin jälkeen että nesteesi on tahmaista ja pahan hajuista, lakkaapa saamasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat