Kommentit (8)

Palstoilla

Jos on ihan pakko julkaista tuollainen harhaanjohtava kuva niin voisi laittaa loppuun luettelon, että meikitön, mutta sitä, tätä ja tuota löytyy kyllä! Olisit edes joskus rehellinen!!! Noita sun "meikittömiä" kuvia on ollut ennenkin. Mitä oikeen yrität todistaa? Ettet osaa olla aito!

mielensäpahoittaja

Jos kuvittelee saavansa aina vain positiivisia kommentteja vaikka sokeakin näkee ettei ole meikitön - tai ilmeisesti hänen mielestään meikitön on sitä ettei ole levitellyt väriaineita tuubista, kannattanee lopettaa itsensä esittely somessa. Totta kai ihmiset kommentoivat koska kaikilla muilla vippaskonsteilla voi edelleenkin tehdä itsestään "meikittömän" muttei luonnolisen kauniin! Otapa Sara ensi kerralla nuo muut härpäkkeet naamastasi niin kommentit voivat olla toisenlaisia...

Huijausta on

Ripsienpidennykset, väri ja muotoilu kulmakarvoissa, siniset piilarit, ylähuulta vähän rajattu. Sara Sieppi ei ole rehellinen.

Vierailija

Törkeää epärehellisyyttä. Ehdotan, että keräännymme piritorille ja lähdemme joukolla marssien polttamaan kostoksi soihtujen kanssa Roope Salmisen ärsyttävät amis-viikset. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat