Kommentit (5)

Kekgodmwn

Lihavuutta ei tule ihannoida, kuten nyt mediassa on trendinä. Se aiheuttaa lukuisia sairauksia ja maksaa yhteiskunnalle. Lisäksi hyvin harva lihava on kaunis.

Body Boy

No, toiset tykkää muhkummasta. Ajatusleikkinä vaan- "Kaljamahainen, ylipainoinen mies on nyt body positive!" Missä luuraa tuollaiset otsikot? 

naisellinen hoikka

Niin ja hoikka tiimalasi ei ole koskaan muodissa, vielä kun on pitkät jalatkin eikä mikään persjalkanen...Kaikki hoikat ei ole poikamaisia.

Vakavajuttu

En väitä etteikö jokainen voisi olla ylpeä ja sinut kehostaan, mutta on röyhkeän edesvastuutonta medialta ihannoida lihavuutta. Kuten joku jo mainitsikin, ovat kuvien naiset malli-esimerkkejä suomalaisten kansallissairauksille altistavista tekijöistä. Ei tervettä ollenkaan, vaikka itse pidänkin kurvikkaista ja pehmeistä naisista, niin tässä mennään kyllä yli.

Dodbfbgkf

Luonnollisuus kunniaan, normaalivartalo on kaunis. Ei langanlaiha, tai lihava. Miksi nyt on tullut trendiksi nostaa xxxl vartaloita otsikoihin ja sitä kautta pyrkimys tehdä siitä uusi normaali? Ymmärrän toki, että nyt ihmiset ovat kautta linjan lihavampia, kuin esim. 80-luvulla, mutta sen normalisointi on edesvastuutonta. Toki lihavakin voi olla terve, mutta sen ihannointi ei sitä ole. Liikuntaa ja monipuolinen ruokavalio kunniaan. Ihmiselle liika rasvakudos ei mistään näkökulmasta ole kaunista tai tervettä. Pitäkää ihmiset huolta itsestänne, arkiliikunta on mukavaa ja edistää oman terveyden lisäksi kokonaiskuvaa vähentämällä "elintasosairauksia". Diabetes ei ole kiva kaveri...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat