Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Jos lehtien määrä on kohtuullinen esim, kaaleissa, niin en poista ja ne voi käyttää ruoanlaitossa, kuten myös parsakaalin kanta. Tässäkin on taas se perinteinen juttu, kohtuullisuus ei haittaa kumpaakaan, mutta jos tarkoituksella jätetään älyttömästi ylimääräistä punnittavaks, niin väärinhän se on. Taas jos se pari lehteä riivitään pois ennen punnitusta, niin eihän siinäkään mitään järkeä ole.

Vierailija

Herkkusienen kantoja ei ole mitään järkeä nyppiä pois, ne ovat ihan yhtä hyvää ruokaa kuin lakitkin. Myös parsakaalin varren voi syödä, kun ottaa vähän paksua kuorta reunoilta pois.

Hevisoppailija

Älä ota pois ylimääräistä, koska säilyvyys pysyy hyvänä. Emmehen poista omanoista, banaaneista ym kuoria pois. Sitä paitsi kauppiaskin ostaa tuotteen kilohinnalla, jos alamme repiä ylimääräistä pois kilohinnat nousee ennenpitkää.

turi

Tymmää hommaa! Sienten kannat voi syödä, jos ostat purkkisieniä, jotkaz ovat jo paloiteltuja niin siellä ovat kannat mukana. Parsakaalin kanta on aivan hyvää kun sen vain kuorii, esim. sosekeittoon oiva lisä, jos et halua muuten syödä! OK, ananaksen  vihreän osan voi juurruttaa ja siitä tulee uusi viherkasvi...  Vain latva-artisokan varrelle en löydä muuta käyttöä kuin bio jäte...mutta sekin pitää katkaista murtamalla, että kovat kuidut lähtevät pohjasta! Siis ei mussään nimessä leikkaamalla.

Laalaa

Järjetöntä kantaa ensin muutenkin täydessä kauppakassissa kotiin ja panna kotona edelleen pursuilevaan roskikseen ja siitä pullistelevaan taloyhtiön biojäteastiaan.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat