Sivut

Kommentit (31)

saunoja

Mitä helvettiä? Erektio on luonnollisimpia asioita maan päällä. Selkeästi sekasauna ei sovi ahdasmielisille. Saunassa nimenomaan pitää voida puhua kaikesta maan ja taivaan väliltä ja jos keskustelu ei kiinnosta voi siitä kohteliaasti sanoa -Kiitos nyt riittää nuo jutut, puhutaanko jostain muusta.

Miljard

Ei Suomessa osata sekasaunoa ei koskaan. Ihan myytti koko tarina. Aina sieltä on virikkeitä haettu, jos ei oman perheen kanssa ole saunottu. 

Vierailija

Puolustelematta kenenkään junttia käytöstä, on erikoista kuulla naisen tuomitsevan jonkun toisen vahinkoerektion. Tilanne on tällöin varmasti vähintäänkin yhtä kiusallinen erektion saaneelle kuin muillekin saunojille.

Vierailija

Harmi että sulla on ollut huonoa tuuria. Yksittäisen huonon kokemuksen perusteella ei kuitenkaan kannata tuomita kaikkia kanssasaunojia irstaiksi tai tuomita sekasaunomista yleisesti toimimattomaksi. Suomalaista sekasaunomista sopii edelleen ylistää, eikä seksuaalista jännitettä ei kannata pelätä. Sehän on elämän suola. Ahdistelua ei pidä hyväksyä missään nimessä.

zaihi

Totta. Pitää vielä hetken miettiä, että minkälaiset ihmiset menevät yhteissaunaan ja miksi? Onko se naivi ajatus siitä, että mennään tutustumaan alasti toiseen sukupuoleen? Vai olisiko sitten kuitenkin pienen jännityksen hakeminen? Totta on myös se, että sinne menee peräkammarin pojat vähän hakemaan erotiikkaa ja nuoret kundit pongailemaan puumia ja myös osin toisinpäin.

Kysynpähän vaan

"Suomalaisen sekasaunan ylistäminen voidaan lopettaa sillä hetkellä, kun yksikin ihminen tulee ahdistelluksi tai jollakin on ongelmia hallita erektiotaan."
En ole rasisti, mutta eikö maahanmuuttajien/-tulijoiden kohdalla olisi sama juttu.
Kieltämättä varmasti ahdistavaa kuunnella seksijuttuja alastomien miesten ympäröimänä. Mutta toisaalta mikä pakko sinne sekasaunaan on mennä jos se kerran niin ahdistaa. Ilmatteeks jos pitää saunaan päästä niin suosittelen taloyhtiön lenkkisaunaa.

AK

Ihmisissä on idiootteja, miehissäkin. Olen sekasaunonut aikoinaan jonkun verran ja huomannut että se on naisille nyrkkisääntönä vaikeampaa kuin miehille. En ymmärrä miksi siinä tilanteessa niille naisille pitäisi jotain rasvaisia juttuja alkaa vielä kertomaan?

Sekasaunominen vähän kuin Helsingissä pyöräily. Se voisi olla kivaa ja helppoa mutta muutamat idiootit saavat sen näyttämään idiotismilta.

Sörkkä

Mikä suomalainen sekasauna? Täältä se kulttuuri on tapettu jo tehokkaasti kun missään kylpylässäkään ei pääse enää sekasaunaan. Saksa on saunakulttuurin kehto, Suomi on vain sairas pervo täysin saunakulttuurinsa hukannut paikka.

Vierailija

Aika erikoinen näkökanta erektioiden hallitsemisesta. Kuten edeltävä kirjoitti niin tilanne on varmasti yhtä kiusallinen kummallekin osapuolelle. Oi kuinka paljon sitä välillä toivoisikin pystyvänsä hallitsemaan erektiota suuntaan ja toiseen..

arvostus lähtee arvoista

Ompa harmillista tuollainen kokemus.

Itse olen kulkenut teekkaripiireissä ja siellä sekasaunominen on normaalia. Ainakin kaupungissa jossa opiskelin oli tarjolla "ujojen poikien sauna" eli naisten vuoro, aina sai valita mihin meni, ei painostusta ei vihjailuja.

Mutta siihen sekasaunaan, meillä oli tehty hyvin selväksi että kun on sekasauna niin ei lähetä lääppimään/vihjailemaan. Jos joku siihen erehtyi hänelle tehtiin se vaikka myöhemmin selväksi että käytös ei ole hyväksyttävää ja tiedän muutaman tapauksen että jos on alettu lääppimään on muut kävellyttäneet persoonan ulos aika nopeaan ja käsketty kerätä kamppeet ja häipyä, piirit on sen verran pienet että jos jatkuvasti käyttäytyi noin niin ei ole tervetullut tilaisuuksiin jossa on saunomista tarjolla.

Eli sekasauna lähtee ihan siitä että kunnioitetaan toisia ihmisiä ja jos ei osata käyttäytyä niin parempi on että ei tarvitse tulla paikalle uudestaan.  Tässä voi muut miehet katsoa peiliin kun antoivat hiljaisen hyväksynnän tälle limanuljaskalle ja todeta että ei taida olla onnea markkinoilla kun pitää olla tuollainen.

huono kolumni

Mikä on kirjoittajan motiivi mennä sekasaunaan bikinit päällä jos muut ovat alasti? Käykö hän aina saunassa bikinit päällä?

Lisäksi ymmärrys erektiosta ja sen tahdonalaisuudesta herättää kysymyksen kirjoittajan yleisivistyksen tasosta. Onkohan Viagra siis lääke, joka lisää tahtoa ja määrätietoisuutta?

Naisena todettava, että tämän tyylistä hömppäpömppää nämä väkisin kirjoitetut jutut usein ovat. 

Better work next time, dear!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat