Kommentit (7)

Vierailija

Itseasiassa Martinaa epäillään kahdesta pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta. Hänellä on jo yksi tuomio vastaavanlaisesta tapauksesta. Vuosia jatkunut maineen valheellinen valkopesu meni nyt hukkaan, kyllä se todellinen, ruma ja vastenmielinen luonne aina esiin tulee. Mihinkäs sitä tiikeri raidoistaan pääsisi.

Vierailija

Olkaa niin ystävällisiä ja lopettakaa tästä ihmisestä kirjoittaminen. Mitä hän on tehnyt roikkuakseen vuodesta toiseen otsikoissa? Voisiko pitää yllä jonkinlaista tasoa?

Rikostutkintaa voi seurata joku muu. Naistenlehtiin löytyy toivottavasti jotain tasokkaampaa luettavaa kuin tämän kouluttamattoman salarakkaan edesottamukset.

ella

Martina ei luovu vapaaehtoiseti ylellisestä elämästään. Raha ja muu luksus ovat olleet  hänen jutuissaan pääasia paitsi  nyt taas täytyy jonkin aikaa höpöttää rakkaudesta. Hän luovuttaa vasta kun mies heittää hänet käytännössä ulos mikä tuskin yhteisen tyttären vuoksi tulee tapahtumaan. Tarvittaessa iskee tai antaa iskeä itsensä kostoksi näyttääkseen että kyllä hänelläkin on vielä vientiä.

Vierailija

Toivottavasti naistenlehdet eivät enää tee juttuja hänestä + perheestään. Toivottavasti menisivät naimisiin ja katoaisivat julkisuudesta. Ansaitsevat toisensa.

KIva elämä

Onpa taas pahansuopaista tekstiä katkerilta naisilta. Hah kateita olette Martinan elämästä. Kaikkea hyvää elämäsi Martina!

Vierailija

Mistä hänelle voisi olla katkera, joka pahoinpitelee ihmisiä jne. Muutamat saadut kalliit tavarat eivät todellakaan ole kateuden kohde nykyään. Enemminkin säälin häntä ja lapsiaan niin siksi toivoisin ettei hänestä enää tehtäisi juttuja julkisuuteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat