Kommentit (3)

Cayman Islands

Kaikkien pinnoja voisi höllentää, jos isot rikkaat osallistuisivat yhteiskunnan kuluihin, muutenkin kuin saamapuolella. Oikeudenmukaisempaa tulojenjakoa, yhteisistä verovaroista, tukia vain heille, jotka aidosti ovat tukien tarpeessa, eli pienituloiset sairas- ja kansaneläkeläiset, työttömät, lapsiperheet, opiskelijat, ym vähävaraiset.

Kitupiikki

Minulla on kollega joka on ex-ystävä. Tâmä nainen on ranskalainen emmekä siis asu Suomessa. Hânellä on huonot välit perheeseensä eikä hän ollut tavannut heitä moneen vuoteen. Ajattelin että kurjaa kun hän joutuu viettämâän joulun yksin joten kutsuin hänet sitten meille Suomeen joulua viettämään. No, hänelle kelpasi syötävät ja juotavat...puhumattakaan että olisi tarjoutunut ostamaan esim. viiniä koska hänelle kyllä viini ja muut juomat kelpasivat. 5 pâivää kestitsimme ilman että edes kiitti vieraanvaraisuudesta. No, palattuamme kävimme muutaman kerran töiden jälkeen drinkkosilla. sentään maksoi omat juomansa mutta hävetti kun hän sitten laskuaan maksaessa laskeskeli pennosiaan (näytti kuin olisi räjäyttänyt säästöpossunsa)...puhumattakaan etta olisi antanut tippiä tarjoilijalle! Tämä "ystävyys" hiipui pikku hiljaa...

rasittavaa

Olimme vaihtanut automme uudempaan ja sisko sitten viestitteli että voisiko poikani lähteä kuskaamaan häntä kavereille ja terassille kun ei halua bussilla mennä. Sanoin että ei se ole mikään taksi. Hän siihen että "sitten kun hänellä on rahaa niin ostaan pojalleni auton ja kyllä hän ainakin olisi kuskina. No kyllä minkäkin ostaisi pojalleni auton jos olisi ylimääräistä rahaa. Siskoni on kyllä töissä, mutta hänen rahankäyttö erillaista kuin omani. Emme yleinsä ole edes siskoni kanssa missään yhteyksissä ellei hänellä ole jotain tarvetta, lastenhoitoa, kuljettamista ym.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat