Artikkelista: "Mieheni valehteli kaiken paitsi nimensä"

Sivut

Kommentit (41)

Vierailija

Kuulostaapa Pekka ihan Marcukselta joka teki hämeenlinnassa vastaavaa ja sen jälkeen ilmeisesti turussa.Nykyisesttä olinpaikasta ei ole hajua,onneksi. Kaveri oli kova rekkayrittäjä omasta mielestään.

Vierailija

Juu naisille on tärkeää hyvä tarina. Mitä eksoottisempi, niin sitä paremmin uppoaa. Tavismiehet ei kiinnosta vaan pitää olla näitä huijarityyppejä.

Vierailija

Eräällä työpaikallani oli vuosia sitten samanlainen patologinen valhetelija, nuori nainen. Hänellä oli mm. poikaystävä kuollut auto-onnettomuudessa, 300-sarjan bemari tulee hänelle itselleen sitten perinnöksi, kun asiat saadaan kuntoon. Hm, erikoinen perinnönjako.

Hänellä alkoi olla lyhyitä poissaoloja töistä, ja selityksenä oli , että hänen lapsensa oli sairas. Poissaolojen lisäännyttyä lapsen sairaus muuttui vakavaksi.

Kunnes kerran hän kertakaikkiaan katosi töistä, eli ei tullut paikalle, ei ilmoittanut mitään, eikä vastannut yhteydenottoihin.
Palatessaan vihdoin työpaikalle, hän kertoi tragedian: lapsi oli kuollut. Työporukka oli järkyttynyt, suri kuolemaa ja kerättiinpä vielä kolehti muistamiseksi.

Työnantaja pyysi lääkärintodistusta eli sairaslomapaperia tuosta kamalasta ajasta. Ikävä oli sitä monta kertaa pyytää, kun asia on niiinkin traumaattinen, mutta muuten ei voi maksaa tuolta ajalta palkkaa. Todistusta ei tullut, oli ollut niin shokissa ettei edes muista saiko sellaista. Jälkikäteen ei ollut saanut lasta hoitanutta lääkäriä kiinni.
Palkka.ajot oli menneet jo eikä tiedetty, että mitä tässä tapahtuu. Työnantaja soitti työtön lähimmälle omaiselle, jonka hän oli ilmoittanut työhön tullessaan. Siis tytön äidille.
Kun asia oltiin kovasti pahoitellen saatu kerrottua äidille, selvisi ettei mitään lasta ole koskaan ollutkaan. Koko juttu oli valetta. Tytön äiti oli kait tottunut näihin juttuihin, totesi vaan että "onhan tytöltä kuollut paljon muitakin läheisiä..."

Vierailija

Eräs naisystäväni meni naimisiin afrikkalaisen tumman miehen kanssa. Avioliitossa nainen maksoi kaikki kulut ja mies ei juuri koskaan mitään.
Nainen kutsuttiin reilun vuoden päästä, suojelupoliisiin. Mies olikin ihan eriniminen ja erimaalainen interpolin etsintäkuuluttama, joku terroristiyhteyksistä epäilty ja hän oli lähettänyt suurimman osan omista rahoistaan toiselle perheelleen.

Vierailija

Aivan hirveää että tuollaisia miehiä on. Itse olen myös välillä syyllistynyt pieneen naisille valehteluun jotta saisin annettua paremman kuvan itsestäni, mutta omatunto on soimannut aina sen jälkeen että miksi en voinut vaan olla rehellinen. Se että joku voi noinkin pitkällisesti valehdella toiselle on aivan hirveää. Hyi! Minkälainen ihminen oikein voi tehdä tuommoista.

Vierailija

Täytynee hieman selventää äskeistä kommenttia...siis artikkelista poiketen. Minkähän
takia täytyy valehdella asioita itsestään...tehdäkseen paremman vaikutuksen vastakkai-
seen sukupuoleen...jossainvaiheessa jää kiinni kumminkin...?

Vierailija

Jos todella noin hölmöjä naisia on olemassa,niin luojan kiitos: voin pitää itseäni jäkevänä ihmisenä. Luulisi ottavan edes vähän selvää toisesta jos naimisiinkin aikoo
mennä. Hoh,hoijaa...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat