Kommentit (12)

Hyvä uutinen

Tuollaista sohvapöytää olen etsinyt, mutta kaupoissa on vain liian matalia, liian massiivisia tai muuten tyhmän näköisiä. Veikkaan nuorelle yrittäjälle valoisaa tulevaisuutta. Onnea!

puuseppäJukka

Todella hieno pöytä!! On moderni ja ajaton,  sopii malliltaan lähes jokaiseen tilaan, ja etenkin vanhojen lepakkotuolien seuraksi... mutta mikä pisti silmääni ,oli tuo kansi joka näyttäisi olevan mäntyä. sinänsä edullinen ja helppotyöstöinen, mutta laadultaan pehmeä, jolloin pintaan jää helposti pikku kolhut ja naarmut. pieni satsaus kansimateriaaliin , ja tilalle esim koivua... joka sopii suomalaiseen kotiin kuin nenä päähän, eikä ihan heti näy naarmut eikä kolhut.

Onnea ja menestystä sinulle Tobias , erityismaininta innokkuudestasi käsillä tekemiseen!

Erämies

Olisi mielenkiintoista tietää, miten alaikäinen voi toimia yrittäjänä, jos sopimuksenteko-oikeus alkaa 18 vuotiaana? Mitenkä alaikäisellä menee esim. yel ja alv? Jos on yel ja alv velvollinen, niin kannattaa hakea niistä vapautusta toiminnan pienuuteen vedoten.

4H yrittäjä

Toimintaa ohjaa 4H-yrityksen toimintatavat. 4H kannustaa nuoria yrittäjiä yrittäjyyteen ja antaa heille koulutuksen ja tarvittaessa neuvontaa yritykseen liittyvissä asioissa.

Vierailija

Toivonpa todella, että suomalainen käsityö nousee trendiksi. Puusepän tekemät huonekalut, sepän takoma portti tai takkavälineet, ompelijan tekemät vaatteet ja kodin tekstiilit, suutarin tekemät kengät jne. Sillä tavoin aikaisempina vuosisatoina ovat varakkaat jakaneet varallisuuttaan kotimaahansa, palveluja ja työttä ostamalla. Nythän trendinä on pitkään ollut jonkun typerän luksuslaukun ostaminen vaurauttaan näytelläkseen. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat