Kommentit (9)

Kokemus sekin

On hirveetä,jos mies ei meinaa laueta,on siis erektiohäiriötä ja ei hoida asiaa kuntoon,nauti siinä sitten jyystettävänä olosta...

NN

En oikein jaksaisi miehen antamaa oraalia, tylsää.. ja ihan sama kuka tekee, mutta miehet pitäät siitä, joten siinä kohtaa aloituksessa se käy. Tiedän muitakin naisia, joten oraali ei ole kaikille naisille varma tapa saada.. päin vastoin se on useamallekin naiselle tylsää tylsää tylsää, sanoinko jo että tylsää.

Teen oraalia koska miehen reaktioiden näkeminen on kivaa mutta EN ole temppukerho, eli ei kiinnosta käydä läåpi sata eri asentoa .eikä ratsastaminen yhtään.
Pari varmaa eli lähetyssaarnaaja ja takaapäin, ja max 5 minuuttia asento ja 10 minsaa yhteensä jonka jälkeen haluan että mies laukeaa sisään. Eli aitous viehättää, eikä laukeamisen ylivedättämistä tai turhaa pidättämistä.
Toisto sen jälkeen olisi kiihoittavaa, tosin harva mies siihen pystyy.

Toimittaja Hörppy

Mikä vitsi tuossa talonkokoisessa kuvassa on? Eikö kuvista vastaavan henkilön mielestä seksi kuulukaan kaikille? Pitäisikö tädin olla ilman seksiä ja kaikkien naurettavana sen tähden että 18-vuotias bikineissä keikistelijä on menaisten mielestä ainut oikea vaihtoehto seksileikkeihin?

Vierailija

Kyllä se on harmi, jos miehellä on niin **** ettei kaikkea pysty käyttämään hyväkseen.

Täytyy kuitenkin muistaa, että hellä hyväily aamulla herätessä, niin voipi vaikka illalla sitten vähän avautua.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat