Kommentit (6)

Vierailija

No ei tuo Jonekaan voi olla paska tyyppi, kun noin kauniisti sanoo toisesta.
Symppiksiä.
Yhtään lisää julmaa ahnetta itsekästä ihmisiä maapallo ei kaipaa, kuten ei kaipaisi ensimmäistäkään.

Maro

Pitää peruuttaa lehden tilaus, kun tuntuu saapuessaan jo ihan vanhalta, kun artikkelit ovat luettavisssa täältä ilmaiseksi ennen kuin lehti tulee kotiin....

mamma-56

Juu.. ei enää tuossa iässä kannatakaan. Heti pitäisi olla tekemässä, voi olla jo myöhäistä nytkin ja toisaalta, kun lapsi on parikymppinen itse ovat aika vanhoja jo. Tiedän sen, koska itse olen tehnyt toisen lapseni 36-vuotiaana. Hieno juttuhan se on ollut, mutta olen tajunnut, että yhtään vanhempana ei olisi kannattanut. Tässä päässä sen huomaa, kun lapsi on 25 ja itse 61.   No hyvin ehditty ei sillä ja ehdin vielä peräänkin :))

Ihan elämä

Meilläkin on perhe, toisemme. Ja onnellisina yhdessä kohta puolin 20 vuotta. Se on tietysti parasta että asumme yhdessä ulkomailla.

Näin saksalaisen lehden kansikuvassa tutun tv-kasvon. Hymyili uuden puolison ja vauvansa kanssa onnellisena, oli saanut 50-vuotiaana ensimmäisen lapsensa. :)

steriloimislaki

Kun lapsia ei enää halua, sterilisaatio on hyvä ratkaisu. 

Sen saamista pitää odottaa kolmekymppiseksi asti, jos ei ole kolmea lasta. 
Ikärajan voisi laskea 25 vuoteen kuten muissakin Pohjoismaissa. 

Ikärajan laskemiseksi on laadittu viime talvena kansalaisaloite,
https://www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2401 

Yle uutisoi siitä ja muista steriloimislain ongelmista.
https://yle.fi/uutiset/3-9702427 

Vierailija

Jo yli nelikymppisen muijan ei kakaroista kannatakaan enää haaveilla. Jollei niitä tehnyt ennen kolmenkympin rajapyykkiä, niitä ei pidä enää vanhana ämmänä ruveta tekemään.
Huomioon ottaen tuon muijan lukuisat loukkaantumiset, niin tuskinpa pystyisi muksua edes kunnialla kropassaan kantamaan.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat