Kommentit (3)

Vierailija

Onhan se jotenkin herttaista miten oman kuolevaisuutensa ymmärtävä ihminen lohduttaa ja pettää itseään saduilla matkalla luonnon kiertokulkuun, mutta eipä siinä mitään jos se lohduttaa vaikka vanhenevaa naista matkalla matojen sonnaksi. Eiköhän sen sitten näe mitä tuleman pitää kun kuolee... Vaan noita itsensä jonkin" jumalan" sanansaattajiksi tai toimintaohjeiden antajia oikeanlaisen elämän elämiseen joka johtaa kuoltuaan tai miksei jo eläessäkin paikkaan tai tilaan jonka olemassaolosta ei ole mitään oikeaa tietoa lähinnä sadunomaisia kertomuksia , niin heihin suhtaudun suurella varauksella varsinkin jos heidän tarkoituksensa on lähinnä varainkeruu jonka jäljet johtavat jonkin maallisen henkilön persiiseen tai temppeleiden seiniin. Kaikista pahimpia ovat kuitenkin ne jotka eivät arvosta edes kodin rauhaa vaan tunkevat oville tuputtamaan.

Vimma

Äärettömän harvoin kommentoin yhtään mitään mutta pliis Anna Perho, älä puhu täyttä soopaa Iskelmäfestareista, kun et selvästikkään ole siellä käynyt.

Chinagirl

Taivas..paikka ei ole selkainen kuin kuvittelit.. se on enemminkin fiktio elokuvista tuttu paikka, missä "sielut" otetaan vastaan enkelien "ufojen" avustamana. Sielut talutataan neliön muotoisen v a l o lähteen luokse. Kohta oletkin syntynyt uudestaan ja löydät itsesi vauvana. Sielujen uudesti syntyminen on TOTTA. Jos sinun taivaasi ei ole vasta ajattu nurmikko...voi se jollekin toiselle olla.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat