Kommentit (3)

Vierailija

Tiedättekö miksi ne naiset joissain maissa käyttävät niitä kaiken peittäviä kaapuja? Varmaan juurikin tästä syystä. Ettei kukaan kauniimpi tai ihastuttavampi veisi kenenkään vaimoa tai lapsen äitiä mennessään. Vaan että perheet pysyisivät yhdessä ihan säädyllisesti. Toki ne kaiken peittävät kaavut vois olla miehilläkin. Että jostain väristä tms vain erottaisi että mies vai nainen.

Vierailija

Anteeksi mitä mä just luin 😂😂 eivät todellakaan käytä kaapujaan tuosta syystä. Ja jos tuollaista toimintaa kannattaisi Suomeenkin, niin suosittelee muuttamaan yksin jonnekin saarelle, ettei kukaan vaan petä xD

Jokkeri

Itse ( mies ) jouduin henkisen pettämisen uhriksi , näyttöjä kun fyyisestä ei ole. Kova paikka kaikessaan vaikka aikaa kulunut 6kk niin mielessä pyörii päivittäin. Mitä olisi pitänyt tehdä toisin että näin ei olisi käynyt vai olisiko näin käynyt joka tapauksessa ? Kyseessä kun oli " julkisuuden " henkilö niin viehättikö siinä jokin ?? Seksi loppui hiljalleen ja sitten kokonaan, on sanottu että seksi kun ei toimi niin ei toimi suhde muutenkaan ja nyt sen allekirjoitan. Toki nyt kun ollut ilman seksiä 6kk niin hiljalleen tottunut ajatukseen että meneehän tämä näinkin. Elämässä pitäisi nauttia jokaisesta päivästä ja siihen tässä taas hiljalleen pyrin. Saattaa mennä seuraava 6kk tai vuosikin kun pääsee normi elämään kiinni. Olisin toivonut että vaimo olisi kerran käynyt jonkun kanssa sängyssä niin se ei olisi näin paha kuin pitkäkestoinen yhteydenpito ja tapailu toisen miehen kanssa. Silloin siinä oltava muutakin pelissä kuin pelkkä seksin haku ja se sattuu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat