Kommentit (7)

Väärä aviisi

Hierasin silmiäni tänä aamuna... Hesari kirjoittaa kulttuurisivuillaan Dannyn lemmenasioista , no jo kulttuuri saapunut Ähtäriin... Hyvä Suomi 100

Cinthia

Erika on kopio Armista! Siro kasellisilmä! Dannyn tyyppiä! Asiat toistavat itseään iästä riippumatta. En veikkaa onnellista loppua.

Vierailija

Jos ei ole ongelma heille itselleen,  niin miksi heidän pitää selitellä joka hiton lehdessä ja joka käänteessä asiaa. Tulee tunne että se onkin itselle ongelma. On täällä kummallisempaakin nähty ja kuultu kuin teidän suhde!!

Aurinkoa ja onnea

Erika on kertonut ettei tunne oloaan luontevaksi ja turvalliseksi oman ikäistensä miesten seurassa, koska oman ikäiset pojat ovat häntä kouluaikoina uhkailleet ja kiusanneet.
Ei tämän parin onni ole keneltäkään pois ja molemmat ovat aikuisia. Jokainen keskittyköön omaan elämäänsä. Hyvää Juhannusta ja kesää Erikalle ja Dannylle :) .

kukkahattu

Onhan se ihmeellistä, kun niin suuren ikäeron ihmiset alkavat yhdessä olemaan. Dannylla on ollut noita missejä ja muita nuoria naisia lähes tulkoon aina. Taitaa olla viriili pappa. Kyllä minäkin Dannyn ottaisin, jos tarvitsisin mainetta lisää. Jotenkin kuitenkin tuo ikäero kummastuttaa, ihan kuin lapsenlapsensa kanssa elelisi kuin avopuolisot

aikuisiän akne

Katsoin sarjaa iholla. Ihmettelin suuresti 24 vuotiaan Erikan kasvojen näppyjä. Ei pitäisi olla enää murkkuiän merkkejä aikuisella naisella. Olisi aihetta mennä ihotautilääkärille noin julkkiksen ettei tarvitse kovasti peitellä paksuilla meikeillä naamaa. MENE TYTTÖHYVÄ IHOTAUTILÄÄKÄRILLE!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat