Kommentit (16)

nippsu

Hieno oivallus, kyllä ilman 'dödöjä' voi olla.!

Minä olen miespuolinen vanhempi henkilö enkä ole viimeiseen kolmeenkymmeneen (30)

  vuoteen käyttänyt mitään 'myrkkyjä' ihollani, ja väitän etten haise hielle enkä muullekaan, kuin normaalille Ihmiselle.

Vierailija

Olen 59v nainen ja en ole muutamaan vuoteen käyttänyt deodoranttia eikä kukaan ole huomautellut siitä. (mainittakoon että olen muuten ylihygieninen!)Suihkussa aamuin illoin. Päivänmittaan pyyhin kainaloita kostealla vanulla, välillä laitan vanuun kasvovettä. Vaatteeni eivät haise eivätkä kainalot. Suihkun jälkeen laitan vartalotuoksua kainaloihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Popsiporkkanaa

Toisaalta, kun on kaveri joka tosiaan haisee hielle, joka on pinttynyt jopa hänen vaatteisiinsa, eikä hän käytä deodoranttia, niin siinä kohtaa tulee mieleen, että suositellako kaverille kenties deodoranttia vai antaako asian olla ja hajujen leijua ilmassa? 

Vierailija

Monikemikaaliyliherkkyyden vuoksi olen luopunut kaikista henkilökohtaisista kemikaaleista. Kosteat kainalot saan pidettyä aisoissa talkilla tai perunajauhoilla. Jos hiki haisee, niin se tule jostain muualta kuin kainaloista.

Vierailija

Olen itse viimeaikoina luopunut/vähentänyt kaikesta "pakollisesta" naisen kosmetiikkaorjuuteen liittyvästä,tai vaihdellut aineita jos mihin,ihan huvin,vaihtelun,rahansäästön jne takia. Jos mulla sattuu olemaan hajuvettä muttei dödöä,käytän sitä. Jos käyn vaan kaupassa/kahvilassa/kävelyllä tms,saattaisin mennä ilman hajusteita...urheilu erikseen

Vierailija

Kannattaa perehtyä deodoranttien ja antiperspiranttien ainesosiin.Alumiini aiheuttaa todistetun riskin syöpään ja epäsuotuisiin hormonimuutoksiin.Ei siis mikään pikku juttu.

Hikoiluhan on kehon normaalia toimintaa,osa nestekiertoa,on siis aika väkivaltaista omalle keholle estää se.Seurauksena on koko systeemin osittainen patoaminen ja siten esim. kuona-aineiden poistumisen estäminen.Hajuton ja hikoilematon ihminen on kai jokin uusi normaali,mutta ei terveellinen sellainen.

Talkkia ja kristallikiveä voi hieroa kainaloihin ja tulos on aika hyvä.Myös esim. Korresilla on hyvä nykyaikaiseen kasviteknologiaan perustuva deodorantti,joka kestää 48 h.Toimii!Kainalot voi myös tuoksuttaa esim. tuoksuöljyllä,niin hiki ei haise ihan heti.

Turhautunut haisuli neiti

Itse olen tämän tästä arjen ilman dödöä, ei minusta muut joudu kärsimään kun kotona vaan on. Dödön käyttö tuntuu turhalle ja turhauttavalle kun mikään ei toimi.. ei naisten eikä miesten dödöt.. Ja ihan mitä tahansa ei voi oikein kainaloihin laittaa koska ne on tosi herkät. Ja sitruksisia aineita sisältäviä tuotteita ei voi käyttää allergian vuoksi ollenkaan. Tyhmä hikivaiva..Ei tarvitse kuin paikallaan olla ja on jo hiki. Olipa kesä tai talvi. Enkä ole edes lihava. Kädetki hikoaa jos sattuu jännittämään ja aina ei tarvitse jännittääkään.. viikonloppuisin käytän aamun illoin dödöä (mieheni tulee silloin viikonlopuksi) ja paitakin pitää joka päivä vaihtaa. Eikä sekään oikein auta. Oon kokeillu dödöjä ja antiperspirantteja eikä mitään tehoa missään. Onneksi ei sentään monta kertaa päivässä tartte vielä paitaa vaihtaa joskus korkeintaan kerran mutta silloin on tullut kyllä liikuttuakin. Ja ikää kohta kolmekymmentä.. Ei tässä iässä mitään vaihdevuosia vielä oo..et mistä lie sitten johtuu..

Vierailija

Suihkun jälkeen sipaset himalajan suolasaippuaa kainaloihin,et varmasti koko päivänä haise hielle vaikka hikoiletkin eikä maksa paljo.

Vierailija

Ranskalaiset keksivät aikoinaan hajuveden peittääkseen likaisen kehonsa hajun.
Paras konsti hien hajun estämiseen on peseytyminen ja vanha kunnon Eude Colone, joka ei sisällä rintasyöpää aiheuttavaa alumiinia.

Vierailija

Hei. Enole vuosikausiinkäyttänyt deodoranttia eikä miehenikään(hän lopetti allergian kainaloissa vuoksi). Hikoillaan mutta hiki ei haise kummallakaan eikä kukaan ole huomautellut.

Vierailija

Helteellä kainalot ärtyvät, käytän talkkia ja kainaloiden iho voi hyvin eikä hiki haise. Käydän dödöä aina joskus mutta talkki on luottotuotteeni. Myös varpaiden väkeihin ripsaus talkkia ja kenkiinkin sitä voi ripauttaa imemään kosteutta jos jalat hikoaa.
Joka päivä peseytyminen on kaiken puhtauden ja hajuttomuuden peruspilari.

mammastiina

Ex-mies protestoi deodoranttia ja mainosti aina miten ei haise. Kainalossa makaamisen jälkeen sain itse käydä suihkussa. Ei haistanut itse omaa hikeään. Ihan järkky. No ei ne muutkaan paikat kovin odourfreet olleet.

haisuli

Mieheni on samanlainen. Hän käyttää yleensäkin aina vain kevyttä deodoranttia, joka ei toiminut minulla lainkaan kokeillessani, ja näin koronan tuomana etätyöaikana hän on luopunut siitäkin suurimman osan ajasta. Ja ei -- ei hienhajua. Joskus hän toteaa itse haisevansa ja menee pesulle, mutta minulle asti hienhaju ei ole kyllä leijunut.

Sen sijaan itse lemuan pahemmalta kuin kliseinen rasvainen rekkamies tai peseytymistä välttävä nörtti. Mikään deodorantti ei riitä. Antiperspirantti riittää jonkin aikaa, mutta joudun vaihtamaan merkkiä yhden putelin välein, koska muuten siitä häviää kaikki teho. On kuin keho sopeutuisi aineeseen ja puskisi hien väkisin siitä läpi. Tälläkin tavoin en voi hikoilla ilman, että alan haiskahtaa dödönkin läpi. Pakenen jumppatunnin jälkeen aina hirveällä vauhdilla kotiin suihkuun, ja häpeilen hyvin vauhdikkaita käsien heilautuksia esim. zumbassa, koska aina kättä nostaessani ainakin omaan nenääni tulvahtaa pistävä hien ja dödön sekoitus. Ällötän itseäni. Mutta mitä tässä voi tehdä kuin käydä usein pesulla ja läträtä kaiken maailman antiperspiranttimyrkkyjä niin että heikompaa hirvittää?

En tiedä, onko tällä tekemistä sokeriaineenvaihdunnan kanssa, sillä diabeetikkoystäväni on valitellut samaa, enkä itsekään ole siitä geneettisestä painolastista vapaa.

Vierailija

Jos ei ole valmis haisemaan hieltä, mutta haluaa lopettaa dödön käytön, niin suosittelen sipaisemaan kainaloihin merisuola-vesiliuosta. Kaikki tietävät, ettei meressä uinnin jälkeen hiki haise ja nykyään tätä saa ihan markettien dödösastoiltakin valmiiksi purkitettuna. Siirryin tähän testimielessä kun korona alkoi ja todennäköisesti jatkan tällä linjalla loppuikäni

Vierailija

Lopetin dödön käyttämisen noin 10 vuotta sitten. Pari kolme kertaa vuodessa käytän.

Ei se minusta hikoiluun auta ja ei se hiki/dödö haise sen paremmalta kuin hiki.

Sama koskee hajuvesiä, hiki ja hajuvesi on jopa pahempi kuin pelkkä hien haju.

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suosituimmat