Kommentit (10)

Sibbes

Hieno kannanotto Tarja Haloselta eli esimerkkinä kaikille siitä, että olemme vain ihmisiä. Meitä kaikkia voi kohdata epäonni, olemme me sitten taustaltamme ja asemaltamme kuinka korkealla statuksella varustettuja. Ihmisyys ja inhimillisyys ovat niin kadoksissa tällä hetkellä, että on hyvä pysähtyä miettimään mikä on kaiken tarkoitus elämässä. Kampanja on ajallisesti tärkeä.

Nikke

Hieno kampanja kyllä, mutta askarruttaa taas tämä "listaus" : Vähävaraiset lapsiperheet, yksinhuoltajat, yksinäiset vanhukset ja syrjäytymisvaarassa olevat nuoret. Tärkeitä kohteita kaikki, entä 40-50-vuotiaat sinkut joilla ei ole töitä, todennäköisesti jo liian vanhoja siihen (!).  Yksin eläminen maksaa ja paljon, yhteiskunnalle vielä enemmän tällä menolla. Jää muuten tälläkin ikäluokalla lääkkeet ostamatta yms. Kohta romuna kaikki kun ei ole Työterveyshuoltoa tms.  Arvauskeskukseen pääsee vasta pää tai jalka kainalossa. :(

Vierailija

Halonen on aivan erityinen presidentti. En oikein usko, että kukaan aikaisemmista tai nykyisistä pystyisi olisi pystynyt esim tonkimaan roskiksia tai esiintymään tuollaisissa kuvissa menettämättä jotain "uskottavuudestaan". 

Sibbes

Tarja Halonen on aina osannut laittaa itsensä likoon ja kulkea omia polkujaan.
Arvostan häntä erityisesti ihmisenä , vaikka hän presidentti onkin.

Vierailija

Näennäis solidaarisuus ei maksa mitään. Antaako Halonen omista rahoistaan mitään? Huono onni on jo kohdannut monia, ei tarvitse erikseen muistuttaa, vai ovatko kuvat jonkinlainen uhkaus? Ikävää pelleilyä, ei leipäjonot tällä poistu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat