Kommentit (4)

medfriend

Enhän voi toki tietää, mitä Minkkisen avioliitossa tapahtui, kun jätetty(??) vaimo ei ole omaa kantaansa julki tuonut, minkä ymmärrän. Mutta mitä liikkuu naisen päässä, jolla on lapsia (oikeastaan ihan sama onko, mutta itsekin äitinä luulisi tietävän, mitä se elämä synnytyksen jälkeisissä hormoonihuuruissa on) ja lähtee suhteeseen miehen kanssa, joka on jättänyt juuri synnyttäneen lapsensa äidin???
Ja vaikka liitto päättyikin, niin voisi sen verran kunnioittaa toista, ettei joka lehdessä hehkuttelisi uutta onneaan. Mautonta. Typerää. Teinimeininkiä. Sanoinko jo mautonta?

Vierailija

Itsekäs mies. Se että pettää ja jättää juuri synnyttäneen puolison ja vauvansa on jo vastenmielistä, mutta tämä jatkuva julkinen uuden onnen hehkuttaminen ja aiheuttamansa mielipahan väheksyminen on keskenkasvuista ja halveksittavaa.

Petetty mutta rakastettu

Ehkä pettäminen johtaa lopulta ex-vaimon onneen. Pääsi pahasta, ei kärsinyt kauempaa, löytää lapselleen tasapainoisemman miehenmallin... Siitä tarinasta me olemme kiinnostuneita, ei Minkkisen toilailuista tai urakehityksestä. Minkkiselle ja uudelle aika harva varmaan toivoo onnea, mutta tilanteeseen joutuneille lapsille kyllä. Heidänkin tarinansa olisi kiinnostava - miten äiti löysi uuden ja miten se vaikutti meihin. (Vielä ei näkynyt instakuvassa kuin tukkaa ja dekolteeta, mutta eiköhän sieltäkin pöllähdä kohta ilmoille julkisuudenkipeä nainen jonkun kohuotsikon voimin. Salaisuuttahan pitkitetään niin kauan kuin sillä saa palstatilaa. Yleisön ja median tehtävä on olla reagoimatta.)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat