Kommentit (6)

Don't mess me up!

Nyt Jari maailma on avoin. Lähde Jenkkilään, Iske Adam Lambert. Teidät geenit sekaisin hedelmöityslaboratoriossa ja vuokraatte sijaiskohdun. Täydellinen yhdistelmä!

Teuvo tulee sisustamaan teidän kodin!

Vierailija

Yleensä mitä epävarmempi, sitä parempi.

Muuten meitä on jo liikaa maailmassa.
Vaatii enemmän kasvattaa ja elättää jonkun toisen lasta.
Ja ongelmana ihmis-ja elinkauppa. Jos tulevien vanhempien on maksettava lapsesta, on vaarana lasten riistäminen omilta vanhemmiltaan, jos lapsista ei makseta, on vaarana lasten käyttäminen orjina, tai prostituutioon tai elinkauppaan tai ravinnoksi.

Meissä ihmisissä on monenlaisia, ja kultaista käskyä ei jakseta riistokapitalismissa noudattaa. Toinen ihminen, kuten muut eläimet ja luonto ovat vain resursseja, jotka voi valjastaa tuottamaan voittoa itselle.

Thaimaassa ei kysellä ikää eikä empatiaa tunneta, vaikka kotopuolessa olisi itsellä samanikäinen ja kotona oltaisiin selkärankaisen ja hyväosaisen ja -maineisen viitassa.

Itse en Jarin elämää ole seurannut, ja musiikkikin vieraampaa, mutta lööppien varassa olevana en muista hänen olleen paha toiselle sanojen tai tekojen muodossa, en pelkäävän, ihmettelevän, arvostelevan, tai tuomitsevan ketään enkä usko hänen tehneen tahallista pahaa.

Vierailija

Kuten järjestään erilaisissa rikollisissa hyväksikäyttösomeringeissä osallistujat ovat hyväosaisia perheellisiä, eivät laitapuolen kulkijoita, ikävä kyllä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat