Kommentit (7)

Vierailija

Oikeastaan kun luen Ullan tekstiä niin se sisältää aika paljon suvaitsemattomuutta ja jyrkkiä asenteita eriarvoistavaa ajattelua, jotka mitätöivät sinänsä oikeansuuntaista pohdintaa. Kyllä vain, on aika päivittää Ullan parisuhde nykyaikaan: Kumpi on persu ja kumpi uusi vaihtoehto...

Vierailija

"Pakko kysyä hallitukselta" tms kommentit eivät ole huumoria enää siinä vaiheessa kun on lapsia: toinen ei ihan oikeasti voi lähteä minnekään sopimatta siitä kotona.

minä

Ja aina kuitenkin Ulla osuu naulankantaan, juuri noinhan se menee. Tosi hyviä juttuja, jotka ovat juuri tätä päivää. Kaikki on luettu ja todeks koettu. Hyvä.

Vierailija

Tässä olikin ehkä painotus tuossa "hallitukselta"-kohdassa. Eli on ihan ok kysyä omalta puolisolta sopiiko menemiset ja kuinka lastehoito hoidetaan. Mutta sanonta "Pitää kysyä hallitukselta" vaikuttaa enemmä siltä että oma puoliso on se hallitus joka tekee parisuhteessa kaikki päätökset, ja mitään ei vo tehdä ennen kuin "hallitus" antaa luvan.

Vierailija

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/melu_vie_hengen_ja_hermot
On kuitenkin henkilöitä, jotka ovat addiktoituneita vihanlietsojia ja ikuisia koulukiusaajia.
He voivat järjestää harhansa kostoksi meluajojahteja, tuhora yksityisuyyden kotirauhan ja nauttia joka sekunnista, kun aina uudet ihmiset lähtevät mukaan, jokainen aina edellistä helpommin, mitä enemmn ihmisiä on mukana. Ilo omasta kodista ja pihasta halutaan tuhota.

Vainossa kieriskellään, on hienoa kuulua porukkaan, yhteisöllisyyttä.

Jopa krp julkaisi uutisen, jossa se kertoo olevansa kiinnostunut vainoamaan kiusattuja, jotka koetaan "turvallisuusuhkana".

Onko tämä se maailma, jota sinä haluat pönkittää ja nämä ne arvot?

Porukassa yhden potkiminen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat