Kommentit (7)

jari markkanen

Taannoin täytteli, huvin vuoksi, heidän sivustollaan tietoni ja ylläri pylläri kun valitsin ilmaisen vaihtoehdon sivut jumiutuivat. Voidaan hyvällä syyllä kysyä ovatko he oikeasti ihmisten hyvin voinnin asialla vai onko kyseessä paras tapa rahastaa saadulla ammattinimikkeellä ? Kummaltakaan ei löydy oikeastaan minkäänlaisia näyttöjä ammatillisesta osaamisesta ( julkaisut, maininnat). Eli ilmeisimmin kaksi paksut perslihat omaavaa (saivat nimikkeen) rutiinipuurtajaa (arkityötä ilman suurempaa osaamista) on keksinyt näppärän kikan rahastaa tyhmiä (titteleihin ja tutkintoihin uskovia).

Teija Vuorinen - Heila Matchma...

Hei Jari,

Olen pahoillani, että kysely jumiutui kohdallasi. Meillä tuli alussa yhtenä päivänä odotettua enemmän kävijöitä ja liikennettä sivuilla, mikä aiheutti ongelmia. Korjasimme tilanteen mahdollisimman pian, mutta muutamat joutuivat siitä kärsimään varmasti ja täyttämään lomakkeen uusiksi, mikä on tosi valitettavaa. Nyt ei enää pitäisi vastaavia ongelmia olla. Aurinkoista kesää sinulle!

asiantuntija

Ei yksikään psykologi saa naisia muuttamaan mieltään ettei ulkonäkö olisi tärkein juttu miehessä. Nainen haluaa aina sen komeimman miehen vaikka nainen itse ei olisi kaunis. Naisten mielestä komea mies on hyvä kumppani aina mutta idioottikin tietää että ne komeat miehet on niitä jotka pettää ekana. Nainen kelpuuttaa mielummin väkivaltaisen komean miehen kun turvallisen ruman miehen.

asiantuntija

Suomessa on miljoona yksinasuvaa, suurin osa sinkkuja koska naisille ei kelpaa samantasoinen mies. Työtön nainen ei huoli muita kun toimitusjohtajan. En ole 20 vuoden aikana päässyt kertaakaan treffeille vaikka olen hyvässä ammatissa ollut 15 vuotta ja olen pyytänyt 700 naista treffeille. Se johtuu ulkonäöstäni että en ole 185 cm komea toimitusjohtaja. Alle 170 cm miehet ei naisia kiinnosta.

asiantuntija

Ei ole siis mitään takeita että pääsee treffeille koska jos molemmille lähetetään valokuva toisesta niin nainen tietenkin antaa pakit miehelle samoin perusteim kun tinderissä tai muissa ihmisiä ryöstävissä palveluissa. Tuossa palvelusssanne ei ole mitään uutta , enemmän saa rahalle vastinetta etsimällä maksullinen nainen jolta saa ainakin läheisyyttä heti eikä se katsele ulkonäköä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat