Kommentit (9)

nolo

Voi tuota Martinaa...kynsin hampain roikkuu miehessään vain hulppean elämân takia - sitä kun on pitänyt suitsuttaa joka tuutista! Ei ole ihme että mies lähti läiskimään. En minâkään haluaisi tuntea itseäni pelkäksi rahasammoksi!Tekisi mieli olla vahingoniloinen mutta olkoon...Eiköhân koko tilanne Martinalle ole nolo kaiken kaikkiaan!

Vierailija

Siinä meni muiden omaisuudella leveilyn varaan rakennettu valkopesty julkisuuskuva. Ei enää "meidän" hevosia, huviloita ja luksusasuntoa.
Tulee todella kova elintasopudotus kun joutuu luottotiedottomana kahden lapsen äitinä pärjäämään omillaan.

Me naiset ???

Heidi Sohlberg, Martina Aitolehti, ex rva Karalahti yms. turhaakin turhemmat ihmiset tahkoo häpeämättä rahaa pelkällä typerällä olemassa olemisellaan ja lehdet julkaisee näitä täyttä pa..kaa olevia juttuja. Ei mene järkeen saati, että kiinnostaisi, mutta ÄRSYTTÄÄ ihan kamalasti. En lue juttuja, mutta JO OTSIKOT ÄLLÖTTÄÄ - siis me naiset, en allekirjoita

Mani mani

Tuo "rikas elättäjä" lausunto luulisi kertovan paljon kyseisestä henkilöstä, joten hölmö se ukko, joka seuraavana astuu kuvioon.

Kiitollinen

Kateelliset ämmät taas kuorossa kaakattamassa. Ei voi kun ihmetellä näitä suomalaisia naisia jotka eivät ole saaneet itse mitään aikaiseksi. Oltu vain Martinan lahkeessa rokkumassa ja selkään puukottamassa. Onneksi ei tarvise olla ja elää tällaisen kanalauman joukossa.

Vierailija

Moni kateellinen kaakattaja harrastaa myös pahempaa kuin sosiaalisessa mediassa toisten arvostelua. Nämä kateelliset ja katkerat kaakattajat näet ryhmäytyvät ja ryhtyvät rikosten keinoin tunkeutumaan yksityisten ihmisten elämään ja kotirauhaan, tietomurtojen ja puhelinten salakuuntelun kautta. Nämä vahtivat ihmisiä salakatselujen, salakuuntelujen, toisen omaisuuden varastelujen ja tuhoamisen kautta. Nämä pyrkivät mustamaalaamaan uhrin maineen ja rikkomaan ihmissuhteet. Nämä reppanat arvostelevat kaikkea mitä se kohde on, ihan tavallinen yksityinen ihminen, ihan tavalliset yksityisen ihmisen asiat, mutta nämä kateelliset reppanat ovat niistäkin niiiiin kateellisia. 

Se jos mikä on säälittävää. Outoa myös on, että tälläinen porukkaan kuuluva voi olla töissä organisaatiossa missä tietoturva- ja suoja-asiat ovat tärkeitä, tekemässä päätöksiä ihmisten etuuksista, päästen käsiksi luottamuksellisiin asiakastietoihin. Ja tälläinen tekee kaikkea pahaa ja rikollista vuosien ajan kohdistuen ihmisten yksityisyyteen, kotirauhaan ja omaisuuteen.

Vierailija

Kiitollinen kirjoitti:
Kateelliset ämmät taas kuorossa kaakattamassa. Ei voi kun ihmetellä näitä suomalaisia naisia jotka eivät ole saaneet itse mitään aikaiseksi. Oltu vain Martinan lahkeessa rokkumassa ja selkään puukottamassa. Onneksi ei tarvise olla ja elää tällaisen kanalauman joukossa.

On myös miehiä jotka ajattelevat näin naisista ja puolisokin tällainen kaakattaja on, kuitenkaan ei huomaa itse olevansa samanlainen tai vielä pahempi kaakattaja

Vierailija

Huvittavia nämä miehen siivellä eläjät. Vinkuvat yksinhuoltaja köyhyyttään ja mieheksi kelpaa vain se, jolla on lompakko pullollaan. En ymmärrä näitä jotka elävät miehen siivellä aina vaan. Asettuvat lattiamatoksi, vaikka muuta väittävät.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat