Kommentit (10)

Vierailija

Istun haarat levällään, muuten puristaa. Olen 165cm pitkä mies, kivekset 5cm x n. 2.5cm kappale. Kyllä ne ahistaa, jos jalat yrittää laitaa yhteen. Kalukin on tavallista suurempi. Joten en istu jalat kiinni.

suomalainen 1958

aatu1 kirjoitti:
Voi vittu mitä paskaa.

Ei mitenkään. Tuo jallkojenlevittelykielto junassa on ihan aiheellinen. On olemassa paljon äijiä, jotka eivät ymmärrä pysyä omalla penkillään. Mutta kyllä ilmiössä on ihan totuus. Seuraapa vähän miesten ja naisten tapaa istua.

Peku

Ei helvata, jos yritetään olla tieteellisiä, niin kannattaisiko tutkia asiaa esimerkiksi lantion leveyden ja jalkojen muodon kannalta. Ihan vatun tuskaa pitää väkisin jalkoja yhdessä pidemmällä matkalla että ei vahingossa vaan koskis jalat toisiaan vieruskaverin kanssa. 

Vierailija

Ei ole kenelläkään käynyt mielessä, että miehillä jalat luonnollisesti hakeutuvat haara-asentoon puhtaasti fysiologisten ominaisuuksien, kuten verrattain kapeamman lantion takia, ja polvet yhdessä istuminen on melko epämukavaa pidemmän päälle.

Muumipeikko13

Reisien ala- ja sisäpinnoilla oleva läski puristuu penkkiä vasten ja leviää sisäsuuntaan. Tämä rutistaa oikeasti molempia palleja niin että olo on vähintäänkin epämukava. Ihan vaan tästä syystä manspreading on mukavin asento. Ei Vihreitä ja muita osattomaksi jääneitä tätejä voi se harmittaa. Sopu sijaa antaa.
Ihan sama kun valittaisi ahtaissa paikoissa ohittelevista naisista että rinnat hipaisee selkää.
Hankkikaa tantat elämä. Muille ei silloin tarvitse valitella.

Niiskuneiti

Hihi, onko Muumipeikoillakin tarvis istua haarat levällään? Turkissa tavaraa siis. En silti ihan lähtis huutelemaan osattomiksi jääneille tantoille tässä asiassa - eiköhän osattomat mielellään edes katsele. Joten muumi on hyvä ja levittelee vain vapaasti. Maailmassa lienee isompiakin ongelmia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat