Kommentit (15)

Vierailija

Kiusaaminen ei ole millään lailla hyväksyttävää, mutta jos "Sieppo pois talosta" -viesti on Sarasta pelottava kokemus, niin silloin on kyllä syytä kasvattaa paksumpi nahka.

Aurinko

Tsemppistä Saralle! Joidenkin ihmisten on vain vaikea kestää valoisaa persoonaasi. Olet aina tuonut iloa katsojille mm. televisio-ohjelmissa ja lehtiartikkeleissa.  Instagramisi kuvat piristävät monien päivää. Älä siis sammuta loistavaa persoonaasi joidenkin ankeuttajien vuoksi, vaan loista vielä kirkkaammin. Kaikkea hyvää sinulle!

Vierailija

Itse aikoinaan sain valitettavasti negatiivisen kuvan Sarasta sen vuoksi, että hän kertoi pukeutuvansa mielellään turkiksiin. Tarhatuista ommeltuihin.

Mara

Kiusaaminen ei ole sallittua mutta voisiko Sieppi katsoa peiliin ja miettiä miksi saa niitä negatiivisia kommentteja....Turhake mikä turhake...

Vanha naineninen

Tarvitseeko entisten missien kertoa julkisuuteen jokaisesta niksahduksesta elämässään. Onhan selvää, ettei naapureiden tarvitse sietää kaikenlaisia juhlia ja meteliä myöskään turhilta julkkiksista. Myös tyhjäpäisten missien täytyy huolehtia erilaisista velvollisuuksista ja maksuista niinkuin muidenkin ilman ulosottokohuja.
Kannattaisikaan pitää vähän matalampaa profiilia, kun korkeaan ei ole oikein aihetta.

Vierailija

Yleensä toiset ihmiset saavat aikaan masennusta ja pahaa oloa. Saran kohdalla toivottavasti vain yksi naapuri jätti pöljän lappunsa ja häpeää ehkä sitä, kun nimettömänä toimii.
On kuitenkin olemassa sadistisia ihmisiä, jotka manipuloivat hovin porukassa vahingoittamaan yhtä. Suunnitellusti, tahallisesti, toistuvasti.
He saavat siitä itselleen hyvän olon, kun he kiusaavat yhtä. Yhteisöllisyyttä, huumaa siitä että tuntevat olevansa "voittajia", enemmistössä, ylivoimaisia, kiusatustahan on tehty yhteinen vihollinen ja syntipukki. Heistä tuntuu hyvältä kiusata "laillista" uhria jota kukaan ei auta.
Kun sadisti aloittaa ajojahdin ja ensimmäiset liittyvät loppu sujuu itsestään.
Sadisti luonnehäiriö nauttii. Tällaista tapahtuu työpaikoilla mutta myös naapurustossa.

Järjestäytynyt vaino
-ihmisten manipulointi haitan tekoon ja vihaamaan esim tekemällä itsestään uhrinsa uhrin tai muita puolustavan sankarin
-värvääjien värvääminen
-valheiden systemaattinen levittäminen
-yksityisyyden rikkominen rikollisesti tarkoituksena saada pilkan kohteeksi jolloin kohteesta tulee lainsuojaton eikä kukaan häntä auta
-ihmisten värvääminen seurailemaan ja vahtimaan esim puhumalla tarkoituksellisesti kohteesta sivullisten kuullen
Tai varoittelemalla jolloin yllättäen useimmat ihmiset kehittävät pakkomielteen, mielenhäiriön varoiteltuun asiaan
-kohteen asioiden ja elämän tarkkailu ja levittäminen negatiivisessa valossa
-Palvelukset, vastapalvelukset, ihmisten arviointi, jolloin osalle paljastetaan tahallisuus , osa jää varoittelun asteelle riippuen siitä miten luontevaa juoruilu ja tahallinen pahuus, laskelmointi kullekin on
-netissä julkkisten, blogistien ympärille vihailmapiirin luominen, jolloin esim lavastukset, esitetään että tunnetaan kohde,
on kuultu, kaikenlaista sairasta nimettömänä
Periaatteessa kaikkea samaa kuin tehdään myös kotona
-hovin kerääminen, jolloin logiikka toimii niin että mitä enemmän populaa sitä pienempi mahdollisuus joutua vastuuseen teostaan ja sitä enemmän oikeassa että kohde on perustavanlatuisesti vääränlainen
-pyrkimys eristää, tuhota ammatillisesti sosiaalisesti, taloudellisesti tuhota terveys, laitostaa, saada rikosrekisteri, murhata
-kaikki tahalliset toistuvat teot kohdistuvat myös kohteen läheisiin
-kiusaaminen toimii niin, että kun kiusaaja kiusaa, hän ei myönnä kiusanneensa vaaan alkaa etsiä virheitä uhrista. Sehän.on tietenkin helppoa, jos lauma ihmisiä vahtii yhden liikkuja, eikä muutenkaan kukaan ole täydellinen. Joten ei, Sarankaan turkikset tai mikään muukaan "virhe " ei oikeuta vainoamista, kiusaamista, ajojahtia.

Ihminen saa liikkua vapaana mutta eläimiä me pidämme villeinä ja" petoina", kaikesta ihmisen tekemästä pahasta huolimatta.
Kaikkea hyvää kauniille saralle.

Vierailija

Myöskään Saran päivitys tai blogi tai julkisuus ei oikeuta vainoon, eikä hän ole sen turhempi ihminen kuin kukaan muukaan. Vihan lietsojat ovat asia erikseen, ja turhia, en ymmärrä mitä syytä on elää, jos elämänvoima ja ilo lähtee siitä, että jollekin tehdään porukassa vuosia tahallista vakavaa haittaa, tekoja, joita ei itselle sallittaisi tehtävän.

Vierailija

Eikä asian ydin ole ne tekoturkikset eikä yksittäiset nimettömät laput, vaan ihmisten tarve ajojahtiin ja vihaan yhteisen syntipukin etsimiseen, jota saa porukalla "kiusata" eli kohdistaa törkeitä rikoksia. Sairas mieli kyllä keksii loputtoman syyn vainota jotain, jos haluaa, ja syy voi löytyä jostain aivan mitättömästä tai itse koetusta "vääryydestä". Jokaisella on syytä katsoa itseään peiliin. Terve ihminen ei vainoa ketään, ei sekaannu toisten yksityiselämään, elää omaa elämäänsä ja pyrkii olemaan se "parempi" ihminen, eikä osoittele sormella toista ihmistä hänen vioistaan, teoistaan ja elämästään - oli sitten motiivina kateus, katkeruus tai ihan mikä tahansa.

Vierailija

On ihmisiä, jotka nauttivat toisen pahasta olosta ja käyttävät aikansa tehokkaasti hyödyksi, jotta mahdollisimman moni ryhtyisi apuriksi vainoamaan hänen valitsemaansa kohdetta.

Saralle toivonkipinä

http://www.is.fi/kotimaa/art-2000005256793.html

Ilkeyksissään voi ihminen ostella myös laitteita, halutessaan tuhota toiselta kodin ilon.

Sen voi tehdä myös muuten, rajattomuudella, pahuudella, ilkeydellä, ajojahdeilla porukassa, melukampanjoilla.

Mutta Sarallekin toivoa elämään, suurin osa ihmisistä pitää kotia pyhänä asiana, ja opettaa toisen kodin kunnioituksen myös lapsilleen.

Vierailija

Joillekin elämässä suurin ilo on saada mahdollisimman paljon vihaa ja kärsimystä aikaan ja samalla olla muiden silmissä uhrinsa uhri tai sankari.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat