Kommentit (11)

Vierailija

Hyvin sanottu. Milläs parisuhdeterapeutit ja taiteilijat ym. elää. Ja suuri osa tämän maan rähinöistä saa alkunsa kun tulee ryppy rakkauteen, joten poliisillakin ois vähemmän hommia.

Vierailija

Totta. On piristävää, kun joku esittää ääneen asioita, joita jotkut pitävät ainoina mahdollisuuksina, painovoimalain tavoin.

Jos ei ihan bisnestä, niin usein jonkinlainen kauppa.

Vierailija

Statuksen perässä juostaan, pitää olla parisuhde kolmeenkymppiin mennessä, hankitaan mies ja hankitaan lapsia, mutta kuitenkin jää jutuista nuiva suorittamisen maku, siitä ihmeellisestä vähättelevästä tavasta, jolla lähimmistä puhutaan: "mies" sanoi sitä ja tätä, ja lapsi on puheessa "tää"ja "tämmönen", ihan kuin he olisivat nimettömiä esineitä, suorituksia, jotain korvike-elämän paikkamerkkejä. Miksi näin? Jos suoritetaan elämää suorittamisen vuoksi, saako elämästä arvosanaksi kympin, ja mitä sillä kympillä tässä maailmassa tekee?

Asiaa asiaa

Hyvä Antti! Meillä töissä saa kuraa päällensä, jos uskaltaa olla muuta mieltä kuin 'yleisesti on hyväksyttävää'. Jatka samaan malliin. Ihana lukea sun tuoreita tulevaisuuden juttuja, joita muut toistaa sitten vasta joidenkin vuosien päästä. Olet edellä aikaa. Yes!

Vierailija

Miksi tän tyypin sanomiset kiinnostaisi ylipäätään ketään. Pysy nyt siellä Lontoossa vai missä lie ja OLE HILJAA! Mikä on typerämpää kuin eri asioista urputtaja, joka ei edes noudata omia sanomisiaan.

Vierailija

Kyllä rakkautta ja kiintymystä on ollut jo kauan ennen kun kaikki tuotteistettiin. Toki avioliittoinstituutiolla on omat taloudelliset ja yhteiskunnalliset taustat. Eivät ihmiset kuitenkaan halua parisuhdetta pääasiallisesti statuksen vuoksi, vaan taustalla painavat alkukantaiset tarpeet kuten jälkeläisten hyvinvointi ja tarve erityiseen kiintymykseen ja romanttiseen rakkauteen toisen ihmisen kanssa.

Vierailija

monesti ihmissuhteet ovat hyöty-,kauppasuhteita. Ja onko parisuhde sitä. enemmän kuin muut suhteet. En tiedä. Hyvin paljon mahdollista.
Holma on lahjakas. Monella alueella. Hän ei ehkä saa sitä kunnioitusta mitä ansaitsisi ja mitä moni täysin huono ihminen saa (esim urheilija) ja ehkä se suututtaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat