Sivut

Kommentit (56)

Voih

Ajattelin otsikon lukiessani, että syyt olisivat jotain järkevähköjä. Jutun lukiessani silmät pomppasi päästä, kaikenlaisia ihmisiä sitä täällä sikiääkin.. Aivan käsittämätöntä, että tälläistä edes julkaistaan, edes blogi-kirjoituksena.

Justiinsa

Meillä meni auton vaalea nahkapenkki pilalle, kun Lidlistä ostetuista housuista siirtyi väri penkkiin.
Asiasta reklamoitiin liikettä ja vastaus tuli lakiosastolta, että pakkauksessa on merkintä, pienellä, että housut täytyy pestä ennen käyttöä joten he eivät ole vastuussa. Asia siirrettiin valmistajalle, joka lienee jossain kauko-idässä.

Edes housuja ei Lidl kovannut, vaikka ne palautettiin pyynnöstä reklamaation yhteydessä.

Vierailija

Ole sitten kaikin mokomin ostamatta ihan kivoja ja halpoja vaatteita :D. Minua ei haittaa yhtään, että joutuu laarista etsimään. Suurempi ongelma on se, että parhaat ovat usein jo menneet ennen kuin ehdin kauppaan. Olisi hyvä, jos useammatkin jättäisivät ostamatta sovituskopin puutteen ja esillepanon huonouden takia, niin minullekin riittäisi.

Vierailija

En itsekään osta vaatteita sovittamatta niitä ikinä ensin. Sovituskopin puutos on iso miinus, tosin lidlissä saa palauttaa jos koko on väärä. Mutta tosiaan hullua myydä vaatteita ilman sovitusmahdollisuutta.

Vierailija

Netistä ostamista kannattaa kirjoittajan kanssa välttää kuin ruttoa. Ehkä sitten kun Zalando tuo myymälänsä Suomeen sovituskoppeineen. Hetkinen, eihän siinä olisi mitään järkeä, kun nykyinen malli mahdollistaa laajan valikoiman ja edulliset hinnat kuluttajille. Vähän kuten Lidlkin.

Vierailija

Artikkelissa kirjoittaja kaipaa showroomia voi taivas:jos "littelistä" tämmöinen löytyisi eiköhän vaatteessa olisi eri hintakin? Halpahalli on halpahalli ja silloin pidetään kulut alhaalla ja kaikki on todella tornaadon jäliltä! Kun ei kerran kelpaa on mentävä muualle showroomin ja avattava lompakko: ja maksaa kans!

Cry me a river

Jestas mitä soopaa! Luuletko että ne vaatteet maksaa vielä sen saman kympin jos sinne myymälään aletaan kyhäämään pukukoppeja ja palkataan yks tyyppi järjestelemään niitä kolttuja?! Nyt niitä valoja päälle! Jos sommittelua ja värimaailmoja haluat, mee Stockalle. 🙄

Vierailija

Juu tosiaan...  yllättävän moni kuitenkin onnistuu ja tykkää nettishoppaamisesta, vaikkei siinäkään ole sovitusmahdollisuutta. Mutta hyvä että on valinnan mahdollisuus, kukin ostakoon sieltä mikä itselle kivalta tuntuu.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat