Haluan lomalle

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Tällä hetkellä haluan lomalle. Myös eläke kävisi. Ja jos ei muuta niin haluaisin pyörtyä.

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

Minäkin haluaisin lomalle. Mutta työskentelen projektitöissä, ja jos projekti viivästyy, lomani siirtyy.

Nyt projekti on myöhässä, ja joudun taas siirtämään lomaani. Näin on käynyt jo puolen vuoden ajan :(

Vierailija

Vanhanen pitää huolen ettei eläkkeestä kannata haaveilla. Itse pääsee lomalle viikolla 14. Viikko vain mutta onhan sekin lomaa. Aion laiskotella ja vain olla. No ehkä surffata ja syödä & juoda hyvin!

Vierailija

Nyt on pakko elää tässä hetkessä eikä ajatella, että sitten joskus eläkkeellä, kun eläkeaika on niin kaukana ja ehkä sitten on jo niin raihnainen.

Vierailija

Tuo on juuri niin totta! Kun oikein kuukausitolkulla odottaa lomaa, ja jos se ei sujukaan suunnitelmien mukaan, ovat katastrofin ainekset valmiina, tuntuuko tutulta? Olen ajan myötä oppinut että arjen pienet ilot ja hetket, vaikka vain puolen tunnin mittaiset, saavat ihmeitä aikaan...

Vierailija

Lomaa kaipaaville tiedoksi että tekemättömyys voi myös ajan mittaan muuttua ahdistavaksi, eli nauttikaa myös siitä että teillä on töitä, tunnette itsenne tärkeiksi (toivottavasti) ja teillä on paikka yhteiskunnassa. Tsemppiä ja jaksamista kaikille, tekemisen ja tekemättömyyden tasapainoa kohti siskot! T. toistaiseksi työtön

Vierailija

Itse olen äitiysvapaalla, mutta silti kaipaan LOMALLE - siis maisemanvaihdosta, lämpöä jne. Toivon Suomeen pitkästä aikaa lämmintä kesää, sille ulkomaanmatkat taitavat jäädä tänä vuonna meidän perheeltä tekemättä - sekä raha- että mukavuussyistä. Kahden pienen lapsen kanssa ei välttämättä ole kovin rattoisaa matkustaa.

Vierailija

Näin juuri ihanan kortin jossa sanottiin: "Ei ole ongelmia, on vain ratkaisuja!" Kuvassa nainen oli laittanut seinälle tropiikin auringonlasku- tyyppisen kuvan, pukenut bikinit päälle ja asettunut kirkkaan lampun alle makoilemaan romanttisesta etelänmatkasta kertovan kirjan kanssa. Asenne ratkaisee, eikös? ;)

Vierailija

Asenne todellakin ratkaisee! :) Itse palasin juuri viikon kaupunkilomalta, ja vaikka ihanaa olikin, lomalla huomaan monesti suorittavani tekemisiäni: päivät on aikataulutettu niin, että ehtii varmasti näkemään kaiken haluamansa. Huomaan, etten osaa lomalla olla paikoillani, koska ajattelen, että kun on kerran tänne asti tullut ja siitä maksanut, ei saa vaan lepäillä laakereillaan. Tehokkuusyhteiskunta painaa päälle vapaallakin. ;)

Vierailija

Voi loma... kunhan saan gradun puristettua seuraavan parin viikon aikana painokuntoon, alkaa vuoden määräaikainen työpesti, johon ei juuri lomia sisälly. En oikeastaan edes pysty kuvittelemaan sitä aikaa, kun (jos) on vakityössä, eikä samalla opiskele, ja on monta viikkoa oikeaa lomaa! Sen täytyy olla käsittämättömän mahtavaa. Juuri nyt en edes kaipaisi ulkomaille, haluaisin vaan olla ja möllöttää.

Vierailija

Loma on aina ihanaa. Kunpa kuitenkin oppisimme nauttimaan arjesta. Siinäkin voi olla ripaus sitä loman luksusta. Ei anneta arjen tappaa luovuuttamme.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat