Kommentit (8)

Vierailija

Jos ero on tapahtunut jo vuosi sitten niin prosessi on luultavasti ollut käynnissä jo vuosia sitä ennen ja kun miettii miten nuorena he menivät yhteen niin alkuaikoina tuskin olivat oikein kypsiä ainakaan Aku joten ns tehollisisten avioliittovuosien määrä jää kyllä muutamiin... No olisihan se toisaalta ollut mielenkiintoista, jos juuri tämän parin liitto olisi kestänyt kaikkia todennäköisyyksiä vastaan. Nuorilla on nykyään varmaan kaikilla joku adhd:n tapainen taipumus tällaiseen lyhytjännitteisyyteen niin paljon sitä eroillaan. 

Vierailija

Öh, mitä "lyhytjännitteisyyttä" on 17 vuoden parisuhteessa?

Oksettaa tuollaiset ihmiset, joiden mukaan kaikki, jotka eivät koko elämäänsä elä saman ihmisen kanssa ovat "lyhytjännitteisiä".

Jos puhutaan ihmisistä, jotka vaihtavat kumppania muutaman vuoden välein voi noin sanoa, mutta ei 17vuoden yhteiselon jälkeen.

Vierailija

 Nykyään ihmiset elävät melko vanhoiksi ja kyllä se ei edes kunnolla17 vuotta on melkoisen lyhytjännitteistä. Tietenkin jollekin nykyaikaiselle  sitoutumiskammoiselle bulimikolle saattaa kaikki varvista festariteltassa tiineeksi ja lapsen takia vuoden parin kärvistelyä pidempi aika  olla liikaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat