Sivut

Kommentit (18)

Totuus ei pala tulessakaan

Hyvä Tuija kun toit asian esiin. Nuo kateelliset, työkaverit, kiusaajat. Hävetköön nyt tosi lujaa. Tänäänkin vielä ihmissusia  on  siis olemassa. Nuolkoot lattiaa, ja toisten kengänpohjia.

Vierailija

Jos aikuisena näkee, kokee häiriintynyttä käytöstä ensimmäisen kerran, vie aikaa uskoa mitä tapahtuu.
Loppuelämän vie aikaa uskoa halpamaisuus ja pahuus mitä tuollainen käytös pitää sisällään.

Vierailija

Tuija on kaunis, herkkä, hyvä, fiksu, mukava ja ahkera. Eli ihminen, joka ei olisi hiljaa eikä painaisi villaisella tai osallistuisi parasiitin luonnehäiriön kampanjaan vahingoittaa porukassa jotain toista. Oiva kohde parasiitille (haluaa hyötyä ja myös kiusaaminen opittu riippuvuus, tapa jolla itse hyötyy taloudellisesti, sosiaalisesti, ammatillisesti...) luonnehäiriölle siis.

Vierailija

Työpaikkakiusaajat voi normaalisti jättää taakseen, kun painaa työpaikan oven pysyvästi kiinni. Tietenkin jos kiusaaja on luonnehäiriöinen, niin hänellä on muut keinot jatkaa työkaverinsa kiusaamista ja vainoa. Yksi on tietenkin saastuttaa uhrin elinympäristöä levittämällä hänestä pahaa sanaa, joko keksittyä tai totuutta. Kieroin yksilö rikollisine taipumuksineen on jo työaikana päässyt rääppimään toisen ihmisen yksityiselämää murtautumalla hänen kotikoneelle ja tätä vahtimista jatkaa työsuhteen päätyttyäkin. Urkkien siis rikollisesti toisen yksityisviestintää, elämää jne. Tälläisestä henkilöstä ei ole niin helppo välttämättä päästäkään eroon tai kumota hänen aiheuttamaa haittaa omalle elämälle. En olisi ikinä uskonut joutuvani henkisen ja fyysisen pahoinpitelyn kohteeksi tällä tavoin tai että on psykopaattisen luonteen omaavia ihmisiä, joilla ei ole mitään rajoja elämässään minkän asian suhteen tai että heidän elämän pyrkimykset onkin tuhota ihmisiä tai ainakin vaikeuttaa mahdollisimman paljon omien ja muiden kykyjen mukaan toisen elämää.

Vierailija

"On niin mukava olla samalla puolella", Tuija sanoo viimeisessä lauseessa.
On henkisesti ja fyysisesti helppoa tietenkin olla laumassa nokkimassa yhtä, voi tuntea yhteenkuuluvuutta, yhteisöllisyyttä, paremmuutta paheksuessaan porukassa yhtä, sekä humalluttavaa vallanhimoa ja sadismia, koska on täysin voittamaton joukon vain kasvaessa sen jälkeen kun luonnehäiriö löytää ensimmäiset pillit ja pullat.

Menni_Lintunen

Tsemppiä Tuijalle! 5 vuotta sitten jätin työpaikan jossa tätä oli. Kukaan ei tervehtinyt, minusta puhuttiin pomolle perättömyyksiä ja mielenterveyteni sanottiin järkkyneen. Noh, sen sijaan sain mahtavan työpaikan ja näköjään samat eukot ovat edelleen samassa paikassa etsimässä uutta haaskaa.

Vierailija

Kiusattu jää yksin koska kiusatuksi tulemista pelätään, ja kiusaaja hekumoi ja piehtaroi onnessaan.

Pahuus voi saada uskomattomat mittasuhteet.

Mitäovathe

http://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/melu_vie_hengen_ja_hermot

Joku voi manipuloida ihmisiä vauvasta vaariin vihaamaan porukassa yhtä ja metelöimään tahallisesti jotta yksi ei saisi iloita oman kodin pihasta ja nauttii, kun ihmiset pahoinpitelevät yhtä henkisesti. Oma hovi.
Esimerkiksi 10 vuoden ajan. Yhteinen kiima ja yhteisöllisyys kun on yksi vihollinen.

Hyväosaiset ja verkostoituneimmat ja kiusaamista jopa muiden silmissä vastustavat osallistuvat innokkaimmin. Heille ulkokuori on tärkeää ja kontaktien määrä ja halutaan olla "voittajan" klaanissa

Vierailija

Kyllä ja porukkavoimalla voidaan kiimassa oikeuttaa mitä törkeimpiä rikoksia kohdistuen ihmisten yksityisyyteen, kotirauhaan ja omaisuuteen, jolle löytyy oikeutus aina. Nämä tälläiset kuvittelevat olevansa Suomen lakien yläpuolella. 

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat