Kommentit (3)

ikuinen neitsyt

Miten treffeille pääsee. Olen jo 41 v enkä ole koskaan päässyt treffeille. En tunne ketään naista, en ole harrastanut seksiä edes koskaan?

Tiltu

Miten treffeille pääsee? Vastaukset ovat valitettavan kuluneita, mutta yritän silti vastata sellaista mistä olisi oikeasti hyötyä ja mikä olisi realistista:
-Pidä huolta että olet vaatetukseltasi ja olemukseltasi siisti ja kuvat ovat kohtalaisia. Tätä on vaikea itse arvioida, joten kannattaa pyytää apua vaikka naispuoliselta ystävältä tai serkulta tms., tai sitten itseäsi muistuttavalta mieheltä, jolla on enemmän kokemusta. Valitettavasti monet naiset ovat tarkkoja ja kavahtavat (aivan turhaan!) esimerkiksi setämäistä vaatetusta ja kampausta. Tämä kuulostaa raa'alta, mutta ylipaino on myös monille ylitsepääsemätön asia.
- Se poikuus tuon ikäisellä kannattaa hoitaa pois ammattilaisen kanssa, ettei siitä synny turhaa lisäjännitystä kun tapaat kiinnostavan naisen. Etsi sopiva prostituoitu ja varaa riittävästi aikaa, että voit kysellä häneltä naisista ja mitä kannattaa ottaa huomioon naista lähestyessä ja sängyssä. Älä KOSKAAN kerro tästä myöhemmin tapailemallesi naiselle. Tärkeintä on kuitenkin että keskityt ottamaan selvää, mistä juuri tämä nainen pitää. Ja toisaalta, että olet silti riittävän vahvasti Mies. Tiedän, ei helppoa, mutta mahdollista.
-Käythän paikoissa, joissa liikkuu ikäisiäsi ja "sinuntyyppisiä" naisia?
-Älä itse kiinnitä liikaa huomiota naisen ulkonäköön. Mukavalla luonteella ja pienellä pilkkeellä silmäkulmassa on paljon enemmän merkitystä. Hyvinkin erilaisista kasvoista ja vartaloista voi oppia pitämään. Päätä kiinnostua naisen sisäisestä maailmasta enemmän kuin ulkonäöstä.
-Ole oikeasti kiinnostuneempi naisesta kuin siitä, saatko hänet. Vähäinenkin peruspsykologian ymmärtäminen auttaa. Myös pokausoppaiden vinkeissä on perää, mutta VARO kohtelemasta naista kuin olisit liian ilmiselvästi juuri lukenut pokausopaskirjaa!
-Selvitä itsellesi valmiiksi, haluatko lapsia ehdottomasti tai jos ehdottomasti et halua. Älä hukkaa aikaa naisiin, joiden kanssa toiveet eivät kohtaa eikä suhteella ole etenemismahdollisuuksia.
-Kyse on ehkä elämäsi tärkeimmästä projektista (elämänkumppanin löytäminen), joten ole valmis käyttämään siihen aikaa ja hiukan rahaakin, opettelemaan uutta, uskaltamaan vaikka jännittäisi, yrittämään uudelleen. Panosta näihin ja sitten yritä vain elää ja nauttia. Rentous ja avoimuus pukee sekä miehiä että naisia.
Onnea matkaan!

Ja tämä

Hyviä vinkkejä. Lisäisin että älä mieti liikaa sitä että haluat "naisen" ja "seksiä"
vaan että haluat tutustua kiinnostavaan ihmiseen.

Mikään ei oo niin rasittavaa kuin tuntea olevansa vain väline seksiin. Kuin olisin vain pillunkantoteline, jota mies jaksaa kuunnella vain sen verran että pääsee sänkyyn.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat