Kommentit (5)

HELI

Eikai se kuulukkaan kellekkään ja ihan naurettavaa että toisen yksityisestä facebookista kopioidaan juttuja. Eikö suomessa enää oikeesti oo kunnollista journalismia?

Vierailija

Martina tuo jatkuvasti miestään ja parisuhdettaan julkisuuteen. Julkaisee kuvia kodistaan ja miehestään, sekä kertoo kyllästymiseen saakka miehensä omaisuudesta. Sitten kun parisuhteesta ei uutisoida positiivisesti, niin se onkin yksityisasia ja vedetään herneet nenään.
Stefan piti eropäivitystään julkisena koko päivän,
ja tiesi sen tasan tarkkaan päätyvän lehtiin. Selkeästi tässä on ollut tarkoitus nöyryyttää/näpäyttää Martinaa, ei kovin terveellä pohjalla tuo suhde.Sääli lapsia.

Vierailija

Huoh, ketä kiinnostaa? Jos ukko haluaa erota niin sitten antaa erota. Mitä tuota roikkuu äijässä joka ei kaipaa matmasellen seuraa. 

Sitä saa mitä tilaa

"Ei kuulu kellekään"? No kyllä se kuuluu ja näkyy kun Rouva Tyrkky ihan itse yksityisasioitaan tuo julkisuuteen. Vois oikeesti poistua jo. Jopa Tuksu ja Kalinainen ovat sen tehneet käsittääkseni, mutta ei aitolehti! Eikä se nyt mikään uutinen ole, että hänen "miehensä" on pettänyt jatkuvalla syötöllä Martinaa. Edes hän itse ei voi olla nin tyhmä,ettei tätä olisi ymmärtänyt. Liekö syy taloudellisissa asioissa...

Öky

Vierailija kirjoitti:
Huoh, ketä kiinnostaa? Jos ukko haluaa erota niin sitten antaa erota. Mitä tuota roikkuu äijässä joka ei kaipaa matmasellen seuraa. 

No miksiköhän roikkuu epätoivoisesti kiinni miehessä. Madame tuo auliisti julki millaista luksus-elämää hân miehensä rahoilla viettää! Olisi varmaan kova pala joutua luopumaan pinnallisesta ökyelämâstään! En tosin usko että tuo mies häntä kovinkaan kauaa enâä katselee....Lähtölaskenta on alkanut...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat