Yksinäisen pyhät

Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Olen surullinen aina juhlapyhinä kuten nyt pääsiäisenä. Kaipaan hurjasti sitä, että voisin jakaa pyhät kumppanin kanssa, mutta kumppania ei ole.

Kommentit (3)

Vierailija

Olen itsekin elänyt saman yksinäisyyden vaiheen, nyt tosin olen parisuhteessa - eli toivoa on.:)

Kannattaa kehitellä uusia kivoja tapoja viettää juhlapyhiä, vaikka lähteä reissuun tai luoda ystävien kanssa ihan omia perinteitä. Kuka sanoo, että juhlapyhät on aina pakko viettää juuri perheen tai puolison kanssa? Itse saatan edelleen usein viettää esim. juhannuksen tai uuden vuoden kavereiden kanssa, ja mies saa mennä omille menoilleen.

TEPI
Seuraa 
Liittynyt21.5.2015

Minäkin kaipasin pitkään kumppania elämääni. Etsin häntä, mutta tajusin ettei taida etsimällä löytyä. Nyt olen huomannut, että yksin on kivaa niin pyhänä kuin arkenakin. Ei tarvitse olla riippuvainen toisesta ihmisestä. Voi tulla ja mennä vapaasti.Ei tarvitse ottaa toisen mielipidettä huomioon. Elän vain itselleni.

Vierailija

Olen elämääni tyytyväinen sinkku, mutta täytyy myöntää suoraan, että sunnuntait ovat sanonko mistä. Kaikki kaverini vaan kyhnäävät perheidensä kanssa ja oloni on tosi yksinäinen. Eli ahdistus iskee sunnuntaisin. Kaverini ovat viime aikoina pariutuneet kiivasta tahtia, mutta meikäläinen vain bailaa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat