Kommentit (11)

Vierailija

ei tälläiset jutut sovi nykyiseen tasa-arvoiseen suomeen. olen täysin kyllästynyt tähän jatkuvaan ristiriitaan että pitäisi olla mies mutta samaan aikaan kohdella naisia tasa-arvoisesti. koittakaa oikeasti nyt valita jo. kumpaakin te ette tule saamaan.

Vierailija

Uskomatonta, että psykologi jättää asian tutkimisen noin pinnalliseksi. Ei tainnut tulla mieleen kysyä miksi terapiassa olleet miehet ovat yllättyneitä huomatessaan, että naisia kiinnostaa heidän mielipiteensä? Oman lähipiirin kokemusten perusteella uskaltaisin väittää, että aika monella miehellä on taustalla lukuisia kokemuksia siitä, että hänen mielipiteellä ei ole väliä. Toinen yllättävän yleinen vaihtoehto on se, että mies kokee, että hänen eriävä mielipiteensä johtaa riitaan tai ainakin kipakkaan väittelyyn.

Urho Kekkonen

Naisten mielipidettä ei kannata kysyä. Naisilla ei ole mitään selkeää linjaa, vaan yhden naisen mielipide kumoaa täysin toisen naisen mielipiteen. 

Vierailija

Urho Kekkonen kirjoitti:
Naisten mielipidettä ei kannata kysyä. Naisilla ei ole mitään selkeää linjaa, vaan yhden naisen mielipide kumoaa täysin toisen naisen mielipiteen. 

Ei naiset ole mikään yhtenäinen kollektiivi tai puolue, jolla olisi jokin virallinen yhteinen mielipide. Jokaisella on varmaan omansa.

En vaan ymmärrä, miksi joku mies on sellaisen naisen kanssa, ketä ei kiinnosta hänen mielipiteet. Hyväksyykö suuri osa miehistä kenet vaan sen vuoksi, että saa seksiä silloin tällöin. Voisiko joku mies kertoa? Todella omituista.

paavo

No ensin sanotaan vuosikausia, ettei "tuota mieltä saa olla", erilaisista asioista. Itsellä ainakin näin ensin äiti, siskot sekä opettajat nuorempana ja lopuksi vielä puoliso. Kaikki hyvin älykkäitä ihmisiä, mutta kykenemättömiä älylliseen keskusteluun, jos oma mielipiteeni on vähänkin kiistanalainen. Mitään perusteita ei edes yritetä tarjota miksi mielipiteeni olisi väärässä. Vain väärin ajateltu. Hiljaa.

 Aikuisenakaan mielipiteelläni ei ole naisille väliä, jos se on ristiriidassa virallisten kanavien "tietojen" kanssa, vaikka tietäisin asiat 100x paremmin kuin propagandaa puskevat toimittelijat. Naiset on lampaita monen asian suhteen, eivätkä halua ajatella isoa kuvaa tai asioita omilla aivoillaan. Menevät vaan median tunnejunan mukana. Toisinajattelijat on todella harvassa hameväessä.

 Tuleeko se sitten jonain yllätyksenä, että jossain vaiheessa miehet kyllästyy puhumaan kiistanalaisista asioista, kun on koko elämänsä saanut naisilta kunnella hyssyttelyä? Eikä ole mitenkään sattuma, että monet miehet puhuvat keskenäänkin vain urheilusta, vaikka miesten kanssa pystyy periaatteessa paremmin puhumaan isoista ja uusista ideoista. Fiksuja ihmisiä ovat, joilla olisi paljon sanottavaa, mutta heidät on hiljennetty(lue sivilisoitu). He ovat sitten adaptoituneet menemään ryhmän mukana vaikka alas jyrkänteeltä. Tämä johtanee pelkästään huonoihin kehityskulkuihin yhteiskunnan kannalta. 

Vierailija

Omalta kouluajalta muistan opettajat kannustavina ja keskustelevina, odottivat mielipiteitä ja kommentteja opettamiinsa aiheisiin.
Useinkaan niitä ei ainakaan minulla ollut antaa, koska koululainen, opiskelija on elänyt vasta lyhyen aikaa eikä ole kokenut tai lukenut vielä niin paljon, että olisi voinut haastaa terveystiedon, psykokogian, historia, kielten ym ajatuksia.
Sen muistan, että psykologiassa ihmettelin, miten ulkoinen kuori määritteli muka aikuisuuden asteen, eli kehitystehtävinä nähtiin parisuhteet ym eli mielestäni kulttuuriset tavat sekoitettiin biologiaan.

Eli kyllä esim kotona asuva sinkku tai moniavioinen afrikkalainen voi olla mielestäni kypsä aikuinen, jos hän ei vahingoita muita, kun taas lapsiperheellinen kaikki ulkoiset merkit saavuttanut voi olla henkisesti täysin ala-arvoinen toisen vahingoittaja.

Myös ihmettelin sitä, että historian kirjoissa sodan voittanut nähtiin myös usein hyvässä valossa, verrattuna häviäjään, ja sai ikään kuin sanella historian ja sitä että näkökulma moniin muihin maihin tai kulttuureihin oli alentuva. Sanavalinnat, joita käytettiin, ilmensivät sitä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
ei tälläiset jutut sovi nykyiseen tasa-arvoiseen suomeen. olen täysin kyllästynyt tähän jatkuvaan ristiriitaan että pitäisi olla mies mutta samaan aikaan kohdella naisia tasa-arvoisesti. koittakaa oikeasti nyt valita jo. kumpaakin te ette tule saamaan.

Mikähän sinulle on nyt jäänyt epäselväksi? Minulla on kotona mies ja olemme ihmisinä yhtä arvokkaita (tasa-arvoisia). Ei ylimielisyys ole miehisyyttä.

Vierailija

Saattaapa tuo olla niinkin niin, että suht normaalijärkiset naiset ja miehet ovat monista asioista niin samanmielisiä, jotta on turha väitellä vain väittelemisen takia. Nainen on ikään kuin saavuttanut miehen henkisen tason jolloin on enää turha laittaa häntä "nyrkin ja hellan väliin" kyseenalaistaen hänen sanomisensa oikeellisuutta...

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat