Kommentit (5)

realisti

jep tänne vaan missä raha kasvaa puissa, raha on tehty painettavaksi, raha tykkää siitä,että sitä painetaan eikä raha kuluttamalla tästä maailmasta lopu. ruotsi on kehitysmaa vuoteen 2030 mennessä jossei tähä lähi-itä ongelmaan keksitä parempia keinoja, ja suomi tulee tietysti perässä. hukutaan kaikki yhdessä sitten, taivaspaikat on ainakin taattu.

Elintasopakolaisia?

Se joka tuon dokumentin katsottuaan on sitä mieltä että Syyriasta tulee tänne " elintasopakolaisia" sosiaaliturvamme takia.. no jaa.. Silloin täytyy sanoa että luovutan heidän osaltaan. Jos em. dokumentin jälkeen edelleen ajattelet noin sanat loppuvat. Erittäin raaka, julma ja tarpeellinen dokumentti. Parinkymmenen vuoden päästä kysellään: Miksi annoitte tuon kaiken tapahtua? Miksi ette auttaneet? Vastaukseksi ei enää riitä sama kuin Natsisaksan aikaan, koska nyt on mahdollisuus tietää jos haluaa. Vai olisiko kuitenkin helpompi sulkea silmät?

suomalainen 1958

On aika pöyristyttävää, että Suomessa on kasapäin ihmisiä, jotka pokkana puhuvat elintasopakolaisista, kun kysymys on olosuhteista, jossa Syyrian poliisi brutaalisiti kiduttaa hengiltä 11-vuotiaita lapsia, kaupunkeja tuhotaan summittaisesti, polttopisteinä asuinkerrostalot, sairaalat ja koulut. Mukana veli venäläinen. Bashar Al-Assad kamunsa Putinin kanssa hymyillen paiskaavat kättä ja puhuvat yleviä sanoja terrorismin tuhoamisesta, kun pommitetaan riekaleiksi lapset ja naiset. Näin alhaista toimintaa ei pitäisi esiintyä varsinkaan eurooppalaisen valtion johdolta.

Irvokkaaksi asian vielä tekee se, että Venäjä kuuluu YK:n turvaneuvostoon, joka kaataa minkä tahansa päätöslauselman, joka ei ole maan rikollisjohdon mieleinen. On käsittämätöntä, että rikollisvaltio voi olla turvaneuvoston jäsen.

Ihmissaastasta on päästävä eroon. Ei varmaan tarvitse kertoa, kenestä viidestä valtio"johtajasta" on kyse.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat