Kommentit (2)

"Jälki-sherlock"

Turhaakin turhempi nuoren ihmisen kuolema. Vaikuttaa minusta yleisesti siitä tunnettujen faktojen perusteella joko itsemurhalta tai sitten joltain samanlaiselta kuin  nykyajan 'selfie'-nuorten extreme-temppuilulta ( joilla valitettavasti usein on ikävät seuraukset.)

Apuna on saattanut olla esim. jonkunasteinen, ihan siis humalatila (oltiinhan tilaisuudessa nautittu alkoholia).

Naisen humalatila, varsinkin jonkun nuoren, todennäköisesti jo monien suorastaan palvoman näyttelijättären kuoleman ollessa kyseessä on tietenkin ollut sen (julkisesti varsin tekosiveän ) ajan lehdistölle ja yleensäkin koko sen ajan tapakulttuurille niin voimakas tabu, ettei siitä mahdollisuudesta siihen  aikaan yksinkertaisesti tohdittu kirjoittaa, tai pidetty soveliaana ottaa mahdollisuutena edes huomioon tapauksesta silloin keskusteltaessa  . 

Selvän laitossavupiipunhan kyllä osaa hölmömpikin erottaa näkötornista, eikä edes heinäkuun loppuviikon taivas sentään niin pimeä ole,etteikö sitä normaalinäköinen sellaiseksi myös  osaisi erottaa, tunnistaisi, tajuaisi ja pystyisi aivan katsomisen hetkessä hahmottamaan.

On mielestäni enemmän kuin todennäköistä että tapauksessa  mainittu nuori luutnantti Sauli oli kuitenkin  ehtinyt tulla kattotasanteelle jo hänkin, näköyhteyden ja kuuloetäisyyden  päähän näyttelijätär Sarista, sillämitään hullunrohkeuttakaanhan ei kannata todistaa ilman yleisöä tai edes yhtään todistajaa .

Kukaan sensijaan ei voinut silloin eikä taatusti voi enää todistaa sitä , ehtikö ltn. Sauli kuitenkaan sinne  kattotasanteelle juuri parahiksi ennen tuota kohtalokasta putoamista näkemään sitä.

Sen vuoksi tapaus jäi 'mysteeriksi', mutta mikäli kyseessä olisi ollut henkirikos (mustasukkaisuusmurha tms. ) olisi tuon katolta alas työntämisen voinut tehdä paljon helpomminkin, yksinkertaisesti työntämällä sen uhri alas kattotasanteelta. Korkeus kyllä olisi riittänyt siihen sieltäkin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat