Artikkelista: Iina Kuustonen: "Olen kääntänyt yksinäisyyteni voimaksi"

Lukittu
Iina Kuustonen. Kuva Jouni Harala

– Elämääni on aina leimannut pohjaton yksinäisyyden tunne. Vasta viime aikoina olen kyennyt kääntämään sen voimaksi, sanoo näyttelijä Iina Kuustonen.Lue koko juttu

Kommentit (12)

Vierailija

Kiva et tollanen "menestyvä" ihminen kertoo yksinäisyydestään ja sen kääntämisestä voimaksi. Ehkä itsekkin pystyis samaan...Herttanen tyttö:)

Vierailija

En pitänyt tästä jutusta yhtään, koska minun mielestäni ihminen joka ei ole kokenut todellista yksinäisyyttä ei tiedä siitä mitään. Onnellisesti
naimisissa ja asuu puolisonsa kanssa? Hah. -.- Sinun kertomuksesi yksinäisyydestä ja sen kääntämisestä voimaksi on yhtä uskottavaa kuultavaa, kuin se että joku rikas sanoisi olevansa köyhä.

Vierailija

Iina Kuustonen on kaunis(ulkonäöltä),Ihana Lauluääni ja jne.. Ei voi muuta sanoo et Iina on kaunis ja ihana!<3:DD XD
ja se laulu:rakkaudesta laulu on paras..(anna ku kuuntelen rentoudunja en meinaa millää men koneelta pois ku on nii sika hyvä biisi!xD) heh<3.

Vierailija

Iina on avoimen rehellinen:"tunnollinen, kiltti ja herkka, joka etsii hyvaksyntaa ja vastuutaan maailmassa." Elamansa tukiverkosta huolimatta han sanoo kokevansa "pohjatonta yksinaisyytta."
Han on vain julkinen henkilo, joka sattuu puhumaan monen hiljaisen "suulla." En voi hanen tuntemuksiaan lukijana mitatoida, vaikka "kakku onkin paalta kaunis."

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat