Kommentit (5)

Vierailija

Enpä usko että tuo suhde kestää tämän jälkeenkään. Ei ketään voi väkisin pidellä. Tosin tuossa Jasmin sanoo nyt pärjäävänsä, vaikka mies lähtisikin. En kyllä ymmärrä sitäkään, että kaikki (!) pitää  kertoa kaikille netissä!!!! Vai onko ihan pakko?

Epäkypsä mies

Ymmärsin, että tuo on kirjoitettu siksi, että joku toinen samassa tilanteessa voisi toimia samoin ja voisi pelastaa suhteen. Kirjoittaminen sai idean siitä, että toiselle bloggaajalle oli käynyt samoin. Mies lähti, vaikka perheessä on pieni vauva, kun ihastui toiseen. Pieni vauva perheessä, varsinkin se ensimmäinen, on niin suuri muutos kaikessa, ettei sitä ole helppo tajuta ennenkuin sen kokee itse. Tuo tarina voi auttaa muita samassa tilanteessa olevia. Jos tuon yli on päässyt, liitto voi kestääkin.

Jos aina antaa heti periksi, kun tulee ongelmia, on hyvin helppo ihastua toiseen, kunnes taas tulee ongelmia sen toisenkin kanssa. Sukulaiseni mies lähti samasta syystä, kun ihastui toiseen, juuri ennen esikoisensa syntymää. Tämä toinen nainen tuli raskaaksi hyvin nopeasti suhteen alussa ja kuinka ollakaan, taas mies ihastui palavasti seuraavaan ja lähti ennen sen toisen vauvankin syntymää....Ensimmäisen vaimon lapsi oli jo lähes kouluikäinen, kun mies olisikin yhtäkkiä halunnut tulla takaisin omien sanojensa mukaan ainoan suuren rakkautensa luokse. Siihen mennessä hän ei ollut tavannut edes lastaan kuin pari kertaa. Liian myöhään yritti, vaimolla oli jo toinen mies, jonka kanssa hän sai myöhemmin 2 lastakin.

kokemustaon

No Jasmin on vasta 30-vuotias eli mennyt naimisiin aivan liian nuorena (19-veenä). Ei sellaiset liitot yleensä kestä vaan ero tulee viimeistään 40-vuotiaana.

Sirpaleista ehjäksi

Rohkea nainen! Hienoa, että hän uskaltaa tuoda esiin myös toisenlaisen lopputuleman kuin sen mitä yleensä uskottomuudesta ja pettämisestä kirjoitetaan. Uskottomuuden ei tarvitse merkitä alkuperäisen parisuhteen loppumista. Toisen voi löytää uudelleen ja saada suhteen toimimaan aiempaa paremmin. Molempien täytyy vain katsoa samaan suuntaan ja haluta olla yhdessä, ulkopuolisesta avustakaan ei ole haittaa. Aika näyttää sitten sen pystytäänkö asian yli pääsemään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat