Kommentit (8)

Vierailija

Aika jännä, että Janna kertoo olleensa aiemmin meikin liikakäyttäjä. En ole vielä koskaan nähnyt Jannaa niin, ettei hän olisi ylimeikattu. Nyt vaikka näissä kuvissa: tekoripset, valtavan paksut rajaukset, tolkuttomasti luomiväriä ja mustalla maalatut kulmakarvat. Jopa kuntosaliselfieissä on reilusti pakkelia naamassa. Tullut tässä äitiinsä. Molemmat ovat kyllä kauniita naisia, joiden kauneus pääsisi pienemmällä meikkimäärällä paremmin oikeuksiinsa.

Ennis82

Ei sitä ihoa kannata suotta rasvata;)
Hauska olisi nähdä Jannasta kuvia missä hänellä olisi meidän tavisten mielestä vähän meikkiä :D

huhhuh

Ripsipidennykset, hiuspidennykset, kulmat tehty, valkaistut hampaat, ihonhionnat jne.  Mikä tarve on kaikkien noiden jälkeen sanoa, että haluaa "näyttää itseltään"? Jannasta ei ole olemasssa ainuttakaan kuvaa, jossa hän ei olisi ylimeikattu. Olen muutaman kerran nähnyt  kaupassa, ihan yhtä monta kerrosta meikkiä silloinkin.

Manit bois

Ai "haluaa näyttää itseltään"? Miksi siinä tapauksessa ei näytä? Oli aivan eri näköinen kuvissa joitain vuosia (4?5?) sitten. Teettänyt itselleen tosi paljon operaatioita -ehkä varaa niihin sukunimensä ansiosta? mainitsee aina välillä "sivulauseessa" sponsorifirmojen nimiä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat