Kommentit (5)

Lopettakaa ruikutus

En ymmärrä tuota! Jos oikeasti haluaa lapsen niin miksi se pitää olla biologinen? Mielestäni aika itsekâstä! Maailma on täynnä orpoja jotka tarvitsevat rakastavat vanhemmat! Uskon vahvasti että lasta voi oppia rakastamaan vaikkei se olisi omista geeneistä! Hyvinä esimerkkeinä ovat Satu Taiveaho ja Antti Kaikkonen! Ihailtavia ihmisiä!

viljo seta

Elama on kovaa ja aina ei saa omia lapsia. Viljo seta on eronnut 3 kertaa ja lapsia on ympari maailmaa noin 100.. Olen myos kaynyt Kalevan kadulla   Helsingissa Vaestoliiton eli Suomen valtion  omistamassa spemaklinkalla luovuttamassa spemaa hyville perheille. Haluaisin auttaa teita jois vois.

Vierailija

Minä myöskin ihmettelen miksi lapsen pitäisi olla biologinen? Adoptiolasta voi hakea, sijoituslasta voi hakea ja luovutettuja sukusoluja voi käyttää. Jos luovutettuja sukusoluja ei anonyymisti löydy tai tahtoo omaa lihaa ja verta olevan perillisen niin kannattaa etsiä sukulaisista tai tuttavista sopivaa ja halukasta luovuttajaa. Monestihan luovuttajankin täytyy ajatukseen tottua, parikymppinen siihen harvemmin on valmis, kolmenkympin ylittänyt useinkin. Yläikäraja sukusolujen luovuttamiseen taitaa olla Suomessa 34-36 vuoden paikkeilla naisilla, miehillä korkeampi.

vilja

odotin lasta 10 vuotta. en muista siitä ajasta juuri mitään en tainnut elää päivääkään.

 Onneksi adoptoimme pojan ja helpotuin

en edes muista että lapsi on adoptoitu

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat