Kommentit (4)

luuvalo

Huvittavaa huomata että oltiin ihan yksityisessä sairaalassa... Normaali tavis kertoo että olin sairaalassa ,eikä huomaa mainita sitä että oliko kunnallinen vai yksityinen. Kyllä nämä pintaliitäjät tietää mitä tulee mainostaa..

Alpen

No voi, jopas ottaa koville yksityissairaalasta mainitseminen toiselle suomalaiselle. Ei ulkomailla puhuta yleensäkään 'kunnallisista' kuten Suomessa. Enemmän on näitä lääkärien omistamia klinikoita joihon pääsee ulkomaalainenkin nopeasti hoitoon. Omalääkärimme ottaa vastaan yksityisklinikalla jonka myöskin maan pakollinen sairasvakuutus hyväksyy. Joten tässä mitään ihmeellistä. Ja jos sinä-kateusmielinen satut nyt sairastumaan esim. lentokentällä ennen lentoa, saat samalta klinikalta ensiapua Europpalaista sairaskorttia vastaan. Ei siis kannata takertua yhteen sanaan, ellei tiedä maiden käytännöistä ja lääkäripalveluista. Yksityislääkärit on Suomessa jotain erikoista (tai ei enää). Taas muualla ovat tavallisia, toiset enemmän erikoistuneita, kollegoidensa joukossa. Näin saat monipuolista palvelua saman talon sisällä.
Jaksamista Miralle! Nyt on aika ottaa rauhallisemmin ja miettiä, miksi tarvetta näin kovaan henkiseen rääkkiin, ettei edes keho jaksa pysyä perässä.
Suosittelen lukemaan Aki Hintsan kirjan: Voittamisen anatomia. Siinä oli Mikä Häkkinenkin tuuliajolla hetken kun F1 kilpailut tulivat päätökseen. Ja näistä johtuneet ongelmat sisäistyvät hyvin kirjan sivuilla..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat