Kommentit (4)

Vierailija

Kun poikani oli alakouluikäinen, kaupoista sai lasten farkkuja, joissa oli tikkivuori. Muistan kadehtien katselleeni niitä, ne olivat hyvännäköiset ja lämpimät. Ihmettelin ja ihmettelen edelleen, miksei samanlaisia tehdä aikuisille. Käyttäjiä olisi!

Vierailija

Mun mielestä suuri etu olisi jo se, että miesten muotiinkin "hyväksyttäisiin" ne sukkahousut. Itse olen mies, mutta silti olen käyttänyt sukkahousuja. 40 den sukkahousut lämmittää jo mukavasti farkkujen alla, mutta ei ole sisällä niin tukalat kuin miesten pitkät puuvilla kalsarit. Ja ennen kaikkea ne farkut liukuu niiden liukkaiden sukkahousujen päällä, kun taas puuvillaiset kalsarit on kiinni farkuissa kuin takiaiset, jolloin farkut ja kalsarit kiskovat vuorotellen toisiaan alas.

Moni sukkavalmistaja valmistaa sukkahousuja myös miehille. Emilio Cavallinilla https://www.emiliocavallini.com/en/men/mantyhose-tights-for-men/

on ollut pitkään myynnissä unisex mallisto sukkahousuista. Wolford valmisti miesten sukkahousuja, mutta niiden poistuttua valikoimista, kaupittelevat tiettyjä malleja unisex malleina.

http://www.wolfordshop.com/hosiery/unisex

Kyllähän tämä jäykkä pohjola on tietysti viimeinen kolkka, missä miehet luopuu epämukavista vaatteista leimaantumista peläten.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat