Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

ööö, on siis käynyt kymmenien miesten kanssa treffeillä. On hakenut pidempää parisuhdetta monta vuotta. 

Ellei kukaan ole kelvannut niin olisikohan itsessä jotain vikaa?

Haha, jos muija alkaa heti puhella jostai perheen perustamisesta niin adios!
Miksei "Maiju" lokeroinut itseään mihinkään ryhmään?
Miehenä lokeroisin ryhmään" epätoivoinen, jonka odotukset on helppo nostaa kattoon" 50% oddsit, että saa nopeasti. Jos ei, niin kannattaa liueta.

Pillujen--asiantuntija

Maiju haukkuu miehen jotka on epävarmoja ja sitten haukkuu myös miehet jotka on varmoja, pussaavat ja ovat iholla. Taitaa maiju olla itse sitoutumiskammoinen.

vappuballoon

Lainaus:
Haha, jos muija alkaa heti puhella jostai perheen perustamisesta niin adios!
Miksei "Maiju" lokeroinut itseään mihinkään ryhmään?
Miehenä lokeroisin ryhmään" epätoivoinen, jonka odotukset on helppo nostaa kattoon" 50% oddsit, että saa nopeasti. Jos ei, niin kannattaa liueta.

Luepa juttu uudelleen, niin huomaat ei se mennytkään ihan noin. Kyseessä on tunnevammaisten ja lapsellisten tyyppien haravointi joukosta. Eikös juukos?

Positiivi rannalla

nähty kirjoitti:
pian "Maiju" huomaa olevansa 40 vuotta ja edelleen yksin, sitten kelpaisi kuka tahansa näistä tyypeistä.

Olisipa todella surullista jos niin kävisi. Ehkä hän kuitenkin löytää älykkään, siistin ja miellyttävän miehen ja se on sitten menoa!

Turhaako

Onpa ikävämielistä kommentointia :)

Maijun kertomus viestii karua kieltä ns. sinkkumarkkinoista, jotka ovat tunnetusti huonot. Kyllä Maijun iässä jo alkaa olla niin, että kaikki hyvät miehet (itsetuntoiset, viisaat ja älykkäät) ovat varattuja, ja sinkuissa on jo jotain pahasti vialla. Jäljelle jäävät ovat alkoholisteja, patologisia valehtelijoita, donhuaneja, narsisteja, peräkammarin poikia jne. jne. Toivoaan ei saa kuitenkaan menettää. Hyviä miehiä vapautuu onneksi avioerojen kautta, ja voi heitä vielä olla vapaallakin jalalla. Tsemppiä kaikille sinkuille.

Vierailija

Ehkä seuraa ei Maijulle ole löytynyt juuri näiden tyypittelyjen vuoksi. Kannattaa tutustua ihan ilman ennakkoluuloja, Suomessa on paljon fiksuja, luotettavia ja koulutettuja miehiä.

mulkku-asiantuntija

Kyllä olen Maijun kanssa pitkälti samaa mieltä dettimiehistä..on muutama poikkeus tietty.!

Samoin kokenut...ei jäljellä ole kuin mulkut...hmmm.paitsi muutama timantti joukossa ja  jossain..?

Vierailija

Maiju käyttänyt tinderiä 5-6 vuotta.
Aikasemmin kävi pari kertaa viikossa treffeillä.
Nyt kerran kuussa.
Ja 50-60 treffeillä.
Bs.. 100-200 kertaa pikemminkin haha.

Tossä iässä alkaa olla kaiken maailman kriteerejä kumppanille. Totuus on se, että Maiju et ole tarpeeksi hyvä kriteereillesi. Oo sinkku, muutu tai laske kriteerejäsi..
Pukeudu seksikkäämmin, treenaa ittellesi killeri vartalo, meikkaa hyvin ja hymyile paljon. Ne ovat halvimmat tavat nostaa sun markkina-arvoa

Kyllästynyt

Nuo tyypit on niin nähty ja koettu! Paljon miehiä (itseäni huomattavasti nuorempia) jotka hakevat vain seksiä. Itseni ikäiset miehet eivät vaan kiinnosta. Ovat vanhoja ukkoja jo vähän yli nelikymppisinä. Eli totuus on että parhaat miehet ovat varattuja! Tässä pelissä ei voi voittaa...

Ratti

[quote=...  Itseni ikäiset miehet eivät vaan kiinnosta. Ovat vanhoja ukkoja jo vähän yli nelikymppisinä. Eli totuus on ... Tässä pelissä ei voi voittaa...[/quote]

Oot siis vanha jo nelikymppisenä. Onnea!

Voitit just totuuden. Seuraavaks tehtävä... Iske Itses Ikänen MIES!

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat