Kommentit (6)

Ei aitoa

En tykännyt Rouvisesta Unelmien poikamies-ohjelmassa. Valitsi ensin toisin ja sitten kun nainen jätti, niin yritti takaisin toisen naisen kanssa. Onneksi oli viisas nainen eikä mennyt takaisin. Jotenkin teennäinen ja keikarimainen. Nyt on sopiva pari yhdessä.

Ei jaksa näitä

Nämä joka lehdessä ja kaikenmaailman tv-ohjelmissa julistamassa rakkauttaan! Jutta taas - monennenko kerran! Vieläkö vuoden kuluttua sama, vai onko vaihtunut. En jaksa näitä hehkutusjuttuja, on niin teennäisen oloista. Tulee mieleen, että markkinoidaanko tällä taas jotain uutta.

Vierailija

Luuisi tuon ikäisten ihmisten jo ymmärtävän, että noin lyhyen seurustelun perusteella ei ihan hirveesti kannattaisi hehkuttaa rakkauttaan (?). Noi Rouvisen "runoilut" on jo kuultu Bachelor-sarjassa vähän joka naisen kohdalla. Sorry mutta enpä jaksa uskoa tämänkin tarun jatkuvan hirveen kauan. Nähtäväksi jää...

PS   Juhalla oli ainakin kova jano EVS-ohjelmasssa...

vire

Hyvin tää jamppa vielä tuota haahkaa ihan kuusi nolla!

Vaikea uskoa, että Jutta tuollaisena fiksunoloisena naisena antaa vedettää itseään noin huolella. Mut toisaalta, Jutta elää hetkessä ja huomenna kainalossa voi olla jo täysin uusi rakkaus.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat