Kommentit (2)

Hatun nosto

Voi Heidi! Olet kyllä totisesti saanut enemmän kantaaksesi kuin suurin osa meistä muista. En voi kuin ihailla miten kaikesta huolimatta jaksat jatkaa elämääsi niillä eväillä, jotka nyt ovat käytössäsi. Toivon sinulle kaikkea hyvää ja jaksamista ja voimia. Sinulla on sisukas ja hieno luonne, varmasti tulevaisuus tulee yllättämään sinut vielä positiivisesti! Kaikkea hyvää Heidi!

Vierailija

Ihana Heidi olet! Mukava lukea kuulumisiasi, vaikka liian paljon pahaa tunnut saaneesi kohdallesi. Taistelutahtoa sinulta ei onneksi puutu, vaikka hetkittäin kuka tahansa väsyy taakkojensa alla... Asenne kantaa ja toivo paremmasta! Ja niiden asioiden hyväksyminen, joita ei voi muuttaa. Kateus ja katkeruus ei auta, elämä kurittaa jokaista ennemmin tai myöhemmin. Tuo ajatus on ainakin itseäni lohduttanut... että jokaiselle tulee elämässä vaiheita, jolloin jostain tärkeästä joutuu luopumaan.
Älä heitä unelmaasi kumppanista pois. Olen huomannut, että kun puolisolla on samankaltaista taustaa tai elämänkokemusta, elämä on helpompaa ja turvallisempaa. Vielä jos rakkauttakin on matkassa, niin se on onnellista. Toivon sinulle tulevaisuudessa hyvää parisuhdetta, teidän näköisine arkineen.
Hienoa, että toteutat myös muita unelmia, matkustamista jne. Matkojen suunnittelu ja odotus on ihanaa aikaa...
Uudet elämänkokemukset ja jano asioiden opettelulle on kantava voima, sielun piristys! Olkoon pienikin asia, mutta minulle uusi.... se tuo iloa.
Voimaa ja elämäniloa päiviisi toivottaa toinen pitkäaikaissairas, nyt myös syöpäsairas. ❤

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat