Kommentit (3)

tätämieltäminä

Saahan siitä puhua taisteluna ,jos se tuntuu sairastuneesta itsestään hyvältä.Se, mikä merkitsee, on millaiseen syöpätyyppiin on sairastunut ja tehoaako annettu lääkitys juuri siihen lajiin.

Vierailija

Juurikin näin, kiitos Antti sinulle. Olen itse parhaillaan sairaalassa käymässä läpi rankkoja syöpähoitoja. Varsin vähän on toipumisessa merkitystä omilla toimilla tai julkisuudessa liehumisella. Valtaosa paranemisesta on kiinni siitä miten kyseiseen sairauteen on olemassa lääkkeitä ja hoitoja ja miten oma elimistö kaikkeen siihen sopeutuu.

Toki pirteä mieli ja aktiivinen ote omaan hoitoon voi helpottaa oloa muutaman prosentin verran, mutta todella raskaalta tuntuu "syyllistää" ihmisiä siitä, etteivät he ole taistelleet tarpeeksi. Jos jollain entisellä missillä on käynyt hyvä tuuri ja hoidot ovat edenneet mainiosti, niin hyvä hänelle.

Jos tämä "syöpätaistelu" vain tahdonvoimasta ja tsempistä olisi kiinni, niin olisin jo aika päiviä sitten suggeroinut itseni terveeksi ja hyväkuntoiseksi ja 10 vuotta nuoremmaksi ja rikkaammaksi ja nätimmäksi.

Läpi tuiskun ja tuulen

Eiköhän ne hoidot ole niin raskaita, että ei siinä jaksa sotia. Hyvä kun voimat riittää suihkussa käymiseen. Oisihan se mukavaa jos tahdonvoimalla taudit voitettaisiin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat